Tonik Obiektiv & Marijuana – Privesc feat. Melanie & Capeliy (Clip)

Dupa ce au scos un nou single intitulat ”Privesc” pe piata muzicala, Tonik Obiektiv si Dana Marijuana nu isi lasa fanii prea mult sa astepte. Astazi a fost publicat si videoclipul noii piese, acesta este unul de imagine, in care Marijuana afiseaza o imagine inedita si complet schimbata. In videoclip apar si cei doi invitati de pe aceasta melodie, Melanie si Capeliy.

Regia clipului poarta semnatura lui Alex Hero, iar montajul, editarea si post-productia a avut loc in studiourile ALens sub atenta supraveghere a regizorului. Filmarile s-au desfasurat pe durata a doua zile in Bucuresti.

Materialul video a fost lansat sub egida labelului Obiektiv Music Romania, acesta promoveaza al 5-lea material discografic semnat Tonik Obiektiv, este vorba de best-of-ul “Pierdut printre amintiri”.

Melodia „Privesc” a fost inregistrata pe un instrumental produs de catre Siem, un producator tanar care nu se afla la prima colaborare cu Tonik Obiektiv. Atat de mixaj, aranjament muzical cat si de masterizare s-a ocupat John Diamond, la Diamond Records Studio.

Vizionare placuta!


O productie video by ALens
Text: Tonik Obiektiv, Dana „Marijuana” Coteanu, Capeliy
Voce: Capeliy, Tonik Obiektiv, Melanie, Marijuana
Instrumental: Siem
Aranjament muzical: John Diamond
Voci aditionale: Melanie & Capeliy
Inregistrat in : Diamond Records & EyDeea Records
Mixaj & masterizare: John Diamond