Tonik Obiektiv & Marijuana feat. Melanie & Capeliy – Privesc

Obiektiv Music Romania prezinta astazi, 11 noiembrie, „Privesc”, cel mai nou single semnat Tonik Obiektiv si Dana Marijuana, lansat pe canalul oficial de YouTube Obiektiv Music Romania si pe Libertatea.ro.

Piesa este interpretata in colaborare cu Melanie, cantareata pop/rnb, cunoscuta in special pentru single-urile: „Gentleman” (cu M&G) si „Noi doi” (cu Cabron), si Capeliy, artist hip-hop/ urban soul cu o vasta experienta acumulata de-a lungul timpului si cu o inspiratie deosebita.

Melodia „Privesc” a fost realizata pe un instrumental creat de catre Siem, un producator tanar care nu se afla la prima colaborare cu Tonik Obiektiv. Atat de mixaj, aranjament muzical cat si de masterizare s-a ocupat John Diamond, la Diamond Records Studio.

Strofa acestei melodii am scris-o acum 3 luni intr-un moment de cumpana din viata mea. Ca orice om simplu am inceput sa imi fac un mic bilant al propriei mele vieti, traita pana in acel moment. Dincolo de asta, este cea mai sincera, serioasa si reala piesa a mea„, spune Tonik Obiektiv despre „Privesc”.

Privesc”este o piesa care ma reprezinta in totalitate, pe care am compus-o cu sufletul, atat eu cat si invitatii mei de pe ea. Piesa nu are nici o legatura cu tragedia produsa pe 30 octombrie, dar este menita sa ne deschida ochii spre ce se intampla in Romania de peste 25 de ani„, ne-a spus Dana Marijuana.

Auditie placuta!

Text: Tonik Obiektiv, Dana „Marijuana” Coteanu, Capeliy
Voce: Capeliy, Tonik Obiektiv, Melanie, Marijuana
Instrumental: Siem
Aranjament muzical: John Diamond
Voci aditionale: Melanie & Capeliy
Inregistrat in : Diamond Records & EyDeea Records
Mixaj & masterizare: John Diamond
Foto: Catalin Crudu
Artwork: Waddolf Psihoza