Tataee, JerryCo si Mario V isi deschid portile pentru Marpha Hip-Hop

Ultima editie din acest sezon a singurei emisiuni online hip-hop din Romania aduce invitati unul si unul, de la Sez pana la Tataee si JerryCo.

 

Sez, producatorul din spatele lui Cedry2k, Sisu, Bitza, Guess Who si multi altii vorbeste despre mixtape-ul proaspat lansat, “Sezonul 1” si dezvaluie planurile sale pentru “Sezonul 2”. Sez da si cateva nume de trupe si MC-i ale caror piese le va produce in curand.

 

Apoi, Tataee, JerryCo si Mario V aduc platoul de filmare pentru videoclipul piesei “Oriunde, oricand” la Marpha HipHop. Dupa o mostra din prima zi de filmari a clipului, cei trei ofera detalii despre productie, instrumentale si felul in care albumul lui JerryCo va fi distribuit. JerryCo incheie cu un anunt ce ii va bucura pe admiratorii lui Mario V.

 

Inainte sa intram in vacanta, va oferim un freestyle dat de Metafora, pe care il veti recunoaste cu siguranta.

 

In rubrica “Anonimatia”, Angeles il ia la intrebari pe Jazz8, membru al proiectelor The Bridge si SickSound Crew. Jazz8 povesteste si despre clipul “Back Down”, care poate fi urmarit pe canalele tv muzicale.

 

Artistul din Backstage” pe care vi-l recomanda Tonik Obiektiv in aceasta editie este DJ OldSkull. Veti afla despre inceputurile sale ca DJ, productii de instrumentale si planurile lui muzicale.

 

Echipa noastra de admiratori de HipHop va ureaza o vara Marpha si va aduce, din toamna, un nou sezon, cu materiale ca la carte.