stockist – Walk on by

Va prezentam un nou producator de beat-uri, este vorba de stockist. Acesta a lansat zilele trecute un nou instrumental intitulat „Walk on by„. Cei interesati de activitatea pe care o desfasoara stockist pot intra pe: https://soundcloud.com/stockist.

 Activitatea sa „discografica” se rezuma exclusiv la pagina de soundcloud, inceputa cam acum un an de zile, neavand un canal de youtube sau vreo pagina de facebook de artist. stockist a mai avut piese promovate de cei de la sunetesubsol, inclusiv aparitia pe mixtape-ul „Sunete Sub.Sol Mixtape Vol.4, mixat de dj dox (ultima piesa).
Provenind din nord-estul Romaniei. In Londra am avut parte si de prima colaborare cu un producator din Portugalia (Deadpool). Piesa se numeste „Midnight Sketches” si puteti sa o gasiti tot pe pagina mea de soundcloud. Important de stiut e ca sunt blocat in perioada 90-99 al hip-hop-ului, adevaratul hip-hop de altfel, si-ncerc sa reflect acest aspect in propria-mi muzica„. Auditie placuta!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/129046396″ params=”color=ff6600&auto_play=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]