Sisu duce HIP-HOP-ul la un nivel Marpha

Rapperul care a aratat un crampei din Salajan intregii tari a venit la Marpha HIP-HOP sa vorbeasca despre proaspatul sau material si nu numai.

Inca nu terminase lucrul la “Temnita luminii” atunci cand a inceput sa puna idei pe foaie pentru “Marea Evadare”. De acolo, Sisu a incercat sa nu fie un “MC multi-tasking” si sa faca tot posibilul sa il multumeasca albumul sau.

Sisu a lasat, si in acest interviu, mici doze de intelepciune atunci cand, intrebat daca ar colabora cu artisti straini, a raspuns: “Sa platesc pe unii ca sa-mi fie prieteni nu prea merge”. MC-ul a tinut sa isi arate si reactia fata de o recenzie facuta, recent, pe baza albumului sau.

Rapperul a mai povestit despre diferenta dintre HAARP Cord si HolyGuns. Proiectul din urma a pierdut, recent, un membru. Pistol a.k.a. Crancean Nimiceanu a dezvaluit ca pregateste ceva si, mai ales, pentru cand.

Viitoare videoclipuri, urmatorul single si nu numai vor fi dezvaluite in acest episod, condimentat cu “bucati” live. Scena din Silver Church a avut energie, emotie, aglomeratie si multe tricouri cu chipul lui Greku.

Va invitam sa va bucurati de un episod in care punem, inca o data, Salajanul pe harta Marpha HIP-HOP!