Samurai: „Pe album vorbesc, in primul rand, despre transformarea mea”

Vineri, 5 februarie, Samurai si gAZAh lanseaza primul album impreuna, un E.P. ce poarta titlul sugestiv „CEDEVIN„. Totul se intampla in Heaven’s Hell (Constanta).

Potrivit lui Samurai, „CEDEVIN reprezinta metamorfoza poeziei mele. Vorbesc despre evolutie cu bune si rele, cu pasi inainte si pasi inapoi. Stari de euforie, dar si de agonie, progres, proces, vicii, ambitie si indoiala. Descrie lupta dusa cu noi in drumul pana la esenta”. Totul se intampla pe durata a zece piese, ale caror titluri au fost deja facute publice si se regasesc mai jos. Tot mai jos gasiti si un bonus de informatii despre „CEDEVIN„.

Intrebat de catre Marpha HIPHOP daca va exista o lansare a albumului si in Capitala, Samurai a raspuns” „Pe 5 lansez albumul in Constanta, din motive, zic eu, evidente… Apoi, urc materialul pe YouTube si, dupa cam doua saptamani, incep turneul prin tara. Am ales momentan cateva orase pe unde am fost invitat, dar nu am nimic stabilit pentru Bucuresti. Vreau neaparat sa tin si aici lansarea (ca de un an si jumatate locuiesc aici) dar inca nu m-am hotarat asupra unei locatii…e putin dubios acum dupa Colectiv...”

CEDEVIN” cuprinde un mesaj puternic, pe care il putem reda cel mai bine in cuvintele lui Samurai pentru Marpha HIPHOP, atunci cand a fost intrebat despre cum marcheaza acest album evolutia sa:

„Pe album vorbesc, in primul rand, despre transformarea mea…despre o metamorfoza. Trebuie sa facem intai diferenta intre evolutie si transformare. <<CEDEVIN>> e rezultatul evolutiei. Intr-adevar, in procesul transformarii relatez si ce se intampla… evolutia despre care vorbesti… Dar albumul nu este numai despre asta. In ultimul timp, imi place sa creez imagini clare care, metaforic trateaza probleme reale, sociale…ale lumii in care traim, in special inspirate din viata din Romania”.

Materialele au fost inregistrate la Unic Production si vor fi prezentate in orasul natal al lui Samurai si gAZAh, intr-un concert ce marcheaza doar inceputul unui turneu national.

 

E.P.-ul va putea fi cumparat la concertele de lansare sau de pe magazinul online al lui Samurai. Pana in prezent, Samurai a lansat piesa „Ce de vin„.

Coperta si tracklist Samurai & gAZAh – „CEDEVIN” 

coperta cedevin