Reckaze – Squirt Circuit (Clip)

Reckaze a lansat clipul single-ului “Squirt Circuit” – unul din cele mai indreznete si incendiare videoclipuri din peisajul muzical romanesc. Varianta necenzurata poate fi gasita inclusiv pe site-urile pentru adulti, o premiera pentru Romania.

Instrumentalul piesei a fost conceput de Ceinaru, iar pe partea de inregistrari si mix/master Reckaze a colaborat cu Splash Media – unul din cele mai titrate studiouri din Transilvania. Cat despre videoclip, Sebastian Pereanu este inca o data ales ca regizor de catre artist pentru a transpune vizual versurile si muzica.

Cu un sound fresh si dinamic, piesa descrie o noapte fierbinte dintre doi indragostiti intr-un stil propriu si plin de subintelesuri, fara a puncta niciun cuvant vulgar asa cum te-ai putea astepta de la un single hip-hop.

Versurile piesei fac o trimitere inca de la inceput spre “Camera ta”, un single lansat anterior de Reckaze impreuna cu casa de discuri ROTON si care a fost foarte bine primit inclusiv de publicul underground din Romania.

Vizionare placuta!