Puya feat. Alex Velea – Praf (Extras de pe Maidanez E.P.)

Puya impreuna cu MusicExpertCompany a lansat in aceasta seara materialul „Maidanez E.P.”, acesta contine 8 track-uri. Pe langa posibilitatea de download a albumului de pe iTunes, piesele sunt lansate pe Youtube intr-o maniera care nu a mai fost folosita pana acum:

Piesele sunt publicate avand fiecare pe coperta „butoane” care duc catre oricare dintre celelalte piese de pe EP. Prima piesa, cea mai asteptata de pe E.P. si single-ul care promoveaza acest material este „Praf„, colaborare cu Alex Velea.

Puya: „Pentru mine, care vin de pe vremea cand lansam albumele pe casete cu banda sau CD, a lansa primul meu E.P. digital e ceva S.F.! Recunosc ca e mult mai simplu sa scrii „Maidanez E.P.” pe Youtube decat sa cauti o zi intreaga caseta sau CD-ul cu artistul tau preferat. Cu toate astea o sa il lansez si in varianta CD; nimic nu se compara cu sound-ul ala. Pana atunci, Puya plonjeaza din vremea casetelor cu banda direct „in direct” cu era digitala… da’ tot Maidanez ramane. Ascultati-l cu placere. Cu placere l-am facut.

Auditie placuta!

Muzica: Boier Bibescu
Text: Puya, Alex Velea

http://facebook.com/musicexpert
http://facebook.com/scandalosmusic
http://facebook.com/puyaoficial
http://facebook.com/alexveleaonline
http://facebook.com/boierbibescu

Sursa