Premiera:OvP feat. Nosfe, Metaphour, Passcall, Liry & Dj Amy – Ego Trip (Clip)

OvP lanseaza in premiera cu Marpha Hip Hop videoclipul piesei „Ego Trip„, melodie ce va fi inclusa pe mixtape-ul „Bila 8„. Aceasta a fost conceputa in prima faza ca un freestyle.

Clipul contine pasaje din filmele: BD intra in actiune, Nea Marin miliardar, Cu mainile curate si Secretul lui Bachus.

OvP: „Metaphour mi-a trimis instrumentalul, mi-a placut mult si am scris pe el strofa foarte spontan, la cateva minute dupa ce l-am auzit. Am zis ca trebuie neaparat sa ii abordez pe colegii de crew sa isi expuna si ei ego-ul cu cate o strofa ca sa fie golaneala maxima. 🙂 Dupa inregistrari mi-a venit ideea ca in completarea strofelor fiecaruia si pentru a condimenta continutul lor sa folosim replici celebre ale unor actori din filmele mele preferate, romanesti cu care am crescut. Dupa cateva rasfoieli pe youtube am gasit fix dumele perfecte si i le-am pasat lui Dj Amy sa se „joace” cu ele la platane.

Intr-o dimineata frumoasa din aceasta vara Nosfe aka Bosfe cum imi place mie sa il akaizez, a dat desteptarea si ne-am strans toata gasca sa filmam si un clip ca sa fie treaba treaba cum ar veni. Zis si facut, bam-bam, am filmat noi frumos in vreo doua locatii din Bucuresti si a iesit treaba asta care mie imi da foarte bine.
Le multumesc pe aceasta cale tuturor celor implicati si in special Irinei (Liry) prezenta feminina cu atitudine care a acceptat provocarea si ne-a tinut isonul pe piesa. 

End of story, toata lumea fericita, haterii sa dea cu ciocu’!

Vizionare placuta

Text: OvP / NOSFE / Metaphour / Passcall / Liry
Muzica: Catalin Florea @ Amstaff Records
Cut-uri: OvP, Mario V
Scratch: Dj Amy (Scandalos Music)
Mix / Master: Gabi Pecheanu @ Level 3 Studio
Videoclip: Nosfe @ Bomb2To Joints