Nimeni Altu’ a cantat pentru Romania (Cronica)

Duminica seara, Elephant Pub & Club a fost gazda unui show  care a unit versuri scrise in „Nopti prea lungi” cu mesaje date prin „Transmisii in distors„.

Putin dupa 23:00, Nimeni Altu’ a urcat pe scena clubului din Centrul Vechi al Capitalei, pentru un show ce a parut dedicat invitatului principal al serii – steagul Romaniei. Printre primele piese, dar si cele dintai scandari ale publicului s-au numarat „Lupta” si „Fii ai bravilor soldati„. Sustinut de fundalul tricolorului, atat rapperu,l cat si publicul au strigat: „Basarabia e Romania! Si Bucovina e Romania„.

Doua extrase de pe noul album al MC-ului, „Ce fac acum” si „Fac ce vreau” s-au auzit in clubul devenit neincapator. Versurile piesei „Ziceam ca nu mai scriu” au fost urmate de cunoscutul mesaj „Legalizati gandurile„. Show-ul a continuat cu piese mai vechi, precum „Asa raman” si „Vreau inapoi„. „Obisnuiam sa cred” a fost cantata de rapper si de public, in aceeasi masura.

„Hai sa o cantam vers cu vers, nu ca la meciuri„, a fost indemnul lui Nimeni Altu’, la auzul acordurilor de inceput din „Inca o poveste„.

„Aceasta este inca o poveste/ Despre un copil ce nu mai este/ Peste el s-a pus demult pamant/ Iar la mormant nu vine nimeni si tovarasii lui nu-l mai plang” a continuat cu replica MC-ului: „In afara de noi si inca cativa frati„.

Admiratorii rapperului au avut ocazia sa auda live si „Transmisii in distors” pentru ca, mai apoi, show-ul sa se inchida. In jurul orei 01:00, Nimeni Altu’ si Fanas au parasit scena.