Marpha Hip Hop (S02.E27) cu Lennox Buppy Brown & Boogie

Episodul cu numarul 27 al emisiunii Marpha Hip Hop este diferit de cele precedente. Ne-am gandit sa il dedicam curentului reggae, drept pentru care, doi dintre reprezentantii sai au fost pusi fata in fata cu microfonul nostru deja cunoscut.

Primul dintre ei este Lennox Buppy Brown, ce provine din Jamaica. Cine este el? Un artist in adevaratul sens al cuvantului, e si compozitor si producator de muzica raggae si doua din cele mai interesante activitati din trecutul sunt reprezentate prin rolul de dublura a lui Wesley Snipes in mai multe filme si prin faptul ca a semnat condica pentru coloana sonora a catorva dintre ele.

Al doilea invitat este Boogie (Elvetia), pe care sigur l-ati vazut in trabantul simpatic din videoclipul lui Keri, pentru „Keri FM„, dar si pe scena la concertele sustinute de formatia El Negro, adevarati veterani ai genului reggae in Romania.

Si ca sa nu mai lungim vorba, suprizele episodului sunt reprezentate de 2 live session-uri in EXCLUSIVITATE cu cei doi, pentru a va aduce mai aproape de suflet ritmurile ce ii inspira.