La multi ani, Romania!

Astazi, cu ocazia zilei nationale a Romaniei, intreaga echipa Marpha Hip-Hop iti ureaza un calduros „La multi ani, romane!„, ocazie cu care iti propunem sa reasculti sau sa asculti in premiera cateva piese cu tematica si mesaj patriotic.

Auditie placuta!

1) Ceilalti – Imnul Romaniei Mute ft Ida – piesa din anul 2011, extrasa de pe materialul „Sugestii si reclamatii”, care poate fi ascultat in intregime aici.

2) Nimeni Altu’ – Fii ai bravilor soldaţi feat. Dj Dox – piesa din anul 2008, extrasa de pe primul material marca Nimeni Altu’, „Nopti prea lungi”.

3) Omu Gnom – O poteca (cu Dj Pilu) – piesa din anul 2013, extrasa de pe materialul „Atentie la neatentie (Partea I)”.

4) Brugner feat. Da Hood Justice – Romani cu clasa – piesa din anul 1999, extrasa de pe E.P.-ul „Prinsi in joc”.

5) Da Hood Justice – Numai pentru fratii mei feat. Rimaru – tot din acelasi registru si perioada, piesa dateaza din 1999 si este extrasa de pe materialul Da Hood Justice „Direct Din Und’aground” (de asemenea, aparand si pe maxi single-ul „Sfarsit de mileniu”, aparut la CAT Music in acelasi an).

6) SDST – Ingeri Deasupra Romaniei – SDST, adica „Spectrul De Difuzare a Sunetelor Tacute”. Piesa din anul 2007, extrasa de pe materialul „Mecanismul de Modificare A Mintii Umane”.

7) creTzu – Imnul Romaniei mute II ft. Ida – Imnul Romaniei mute are si o a doua parte! Piesa dateaza din anul 2014 si este extrasa de pe albumul solo creTzu „Echilibru vol. II”.

8) KST – Honor et Patria cu Ovidiu Anton – piesa din 2008, extrasa de pe materialul marca KST, „Soldati Necunoscuti”.

9) Bitza – Un vot distanta – piesa din anul 2008, extras de pe materialul „Sufletul Orasului”.

10) Grupul De Rezistenta – P.R.U.T. (Pentru Romani Uniti Total) – Pe final, trebuie sa incheiam cu fratii nostri de peste Prut, pusi in versuri de baietii de la Grupul De Rezistenta. Piesa dateaza din anul 2012 si este extrasa de pe materialul „Opunem Rezistenta”.