Marpha Hip Hop (S02.E47) cu Krem & Cosy

Chiar dacă suntem pe ultima sută de metri în acest sezon, nu se putea ca penultimul episod să se lase mai prejos decât celelalte.

L-am prins pe Krem în timpul său liber şi l-am ţinut la poveşti într-o zi plină cu soare şi l-am lăsat după să ne arate cum sună un live în studio pentru piesa sa, “Yellow Revin’ “. Iar după, am revenit la tradiţia concursurilor Marpha HIP-HOP, pentru că nu uităm să ne premiem fanii noştri şi mai ales, fanii hip hop-ului de calitate.

Emisiunea am completat-o cu un interviu luat omului care lucrează la două albume simultan. Cosy ne-a povestit despre albumele sale, unul în spatele căruia se află Shobby şi cel de-al doilea, la care lucrează împreună cu Rappy, şi l-am rugat să ne povestească mai multe despre această idee indrăzneaţă. Ca bonus, ne-a oferit şi el un live, pentru piesa “Mica mea lume de bagabont”, pentru a ne arăta că are inspiraţie pentru aceste material la care lucrează.

Lăsându-vă să urmăriţi acest nou episod, urăm succes tuturor celor ce vor participa la concursul emisiunii şi vă lăsăm până săptămâna viitoare cu acelaşi îndemn, de a continua să fiţi Marpha. Pace!