JerryCo feat. Liry – Lumini, Camera, Motor

Lumini, Camera, Motor” este cea de-a cincea piesa din seria de lansari saptamanale de pe “Sange Albastru”, noul album al artistului hip-hop JerryCo, si este dedicata momentelor fierbinti din viata oamenilor.

 

Cu un instrumental senzual si fantezist, o abordare directa si fără inhibitii din partea lui JerryCo şi o replică cu o atitudine pe masura din partea lui Liry, o artista hip-hop fresh autohtona, “Lumini, Camera, Motor” are toate ingredientele pentru un slagar de ascultat inaintea sau in timpul “actiunii”.

 

Track ce ii va inspira cu siguranta pe barbaţii care “au filme-n cap” si femeile care iubesc “scenele murdare”, “Lumini, Camera, Motor (feat. Liry)” pare o piesa rupta din coloana sonora a filmului “Basic Instinct” si este o noua productie realizata de JerryCo si Mario V sub egida Stereo King, noua lor casa de productie.

 

Sange Albastru”, cel de-al doilea album de studio al artistului, vine cu o modalitate inedita de a pune un LP la dispozitia publicului, astfel ca fanii artistului hip-hop se pot bucura saptamanal de cate o piesa noua de pe album in ziua de miercuri, la ora 12:00. Premiera fiecarei piese va avea loc pe 220.ro, cel mai accesat site de video-sharing din Romania, iar 24 de ore mai tarziu materialele vor fi publicate oficial pe Youtube.

 

Procesul de lansari saptamanale va dura pana la epuizarea tuturor track-urilor incluse pe album nelansate pana in prezent, iar cea din urma piesa va reprezenta si un nou videoclip oficial al albumului “Sange Albastru”. Fiecare piesa va beneficia de un cover special si un clip surpriza cu JerryCo si invitatii sai.

 

Auditie placuta!