JerryCo feat. Adda – Absent nemotivat (Clip)

JerryCo a lansat in colaborare cu Adda single-ul „Absent nemotivat„, o poveste emotionanta despre ceea ce inseamna lipsa unei figuri paterne din viata unui copil.

Inspirate din propria poveste de viata, drama unui copil parasit de tatal sau, cu emotii si adevaruri despre acest subiect dificil si dureros, versurile piesei sunt scrise sincer de catre JerryCo, iar pentru muzica artistul a colaborat cu George Popa, Robert Anghelescu, Adda, Marius Nedelcu si Alexandra Luft.

Absent Nemotivat este una dintre cele mai emotionante piese pe care le-am facut vreodata. Este o poveste reala, ce surprinde evolutia mea, de la un adolescent macinat de problemele cauzate de plecarea tatalui meu si pana la maturitate, cand am reusit sa imi gasesc linistea si echilibrul. Din pacate, sunt foarte multi tineri care nu beneficiaza de dragostea si suportul moral de care au nevoie… mai ales in perioada liceului, cand iti formezi caracterul si incepi sa te gandesti la ce-ti doresti de la viata. Absentul Nemotivat este personajul cheie, cel care te doboara psihic, dar poate fi si scanteia care-ti declanseaza curajul de a-ti indeplini toate visele. Stiu ca se vor regasi multi tineri in versurile piesei si imi doresc din suflet ca povestea mea sa fie un mic sprijin atunci cand se simt singuri si fara sperante„, a declarat JerryCo.

Vizionare placuta!

Muzica: George Popa, Robert Anghelescu, Mihai Dumitrescu, Ada-Alexandra Moldovan, Marius Nedelcu, Alex Luft
Versuri: Mihai Dumitrescu
Productie, Mix & Master: Future King Production
Regia si Imaginea. – Florin G. Botea / Rival FIlm
Montaj & Post-Productie – Rival FIlm Studio
Make-up JerryCo – Eliana Cristescu
Hair & Make-up Adda – Raluca Topescu

Sursa