DJ Undoo lanseaza un nou album!

Dupa patru ani de la ultimul album solo, Dj Undoo revine cu materialul ”The Crown of Life”, pe care insusi artistul il descrie ca fiind caracterizat prin: street smart, wise lyrics & uplifting moods.

Expresia albumului este inspirata din cartea scrisa de KRS-One, ”The Gospel of Hip Hop: The First Instrument”, o carte de baza in cultura Hip Hop, numele fiind prezentat intr-un context care are legatura cu perseverenta, una dintre caracteristicile albumului.

Optimismul este o alta caracteristica, prezenta din ce in ce mai rar in industria muzicala romaneasca, mai ales in muzica rap, unde o mare parte dintre artisti sunt independenti și se confrunta, mai ales la inceput, cu multe dificultati in cariera.

The Crown of Life” o sa le reaminteasca ascultatorilor de faptul ca visul fiecaruia dintre noi conteaza. In drumul spre succes, fie ca esti artist, student, contabil, lucrator in domeniul asigurarilor, cel IT sau poate doctor, trebuie sa fii pregatit sa infrunti orice obstacol, sa fii optimist si deschis la schimbare.

Despre album:

”The Crown of Life” este variat ca sound si prezinta colaborari cu artisti precum raku, Mr. Levy, Bean MC (Subcarpati), Kent Archie (The Bridge Committee), Smokey, Kioru, Power pe Vinil, Dj Sauce si multi altii.

Materialul se va lansa pe data de 22 noiembrie printr-un concert sustinut la J’ai Bistrot (Calea Griviței 55), la eveniment Dj Undoo fiind insotit si de artistii care apar pe material. Intrarea va fi gratuita si se va face incepand cu ora 21:00.

De asemenea, ”The Crown of Life” se va lansa in exclusivitate pe data de 17 noiembrie pe Zonga, cel mai mare serviciu de music streaming romanesc, urmand ca de pe 22 noiembrie sa poata fi ascultat si pe celelalte servicii muzicale de streaming si site-uri de muzica.

Albumul a fost inregistrat la Daw Studio/Libernote Music. Mixul si masterul au fost realizate de Dj Undoo, iar grafica de Koma.


Tracklist:

 1. Ambition (Intro)
 2. T.G.I.M. (Thank God It’s Monday)
 3. From East to West (And All Over)
 4. Shinning (feat. Kent Archie)
 5. Play Hard (feat. Soundboy)
 6. Skill Makes You Wealthy (feat. Kent Archie)
 7. Original Banger (feat. Kioru)
 8. Parade Instruments II (Parada Instrumentelor II) [feat. Power pe Vinil, Slim Rocka, Dj Grigo, Dj Sauce, Dj Sfera, Dj Amy, K Lu, Dj Wicked]
 9. Minerva (feat. Olidema)
 10. Gone With The Wind (feat. Vapor)
 11. Sunt Independent (feat. Bean MC)
 12. Bucura-te (feat. raku)
 13. Madam (feat. Mr Levy)
 14. Sarbatoare (feat. Smokey)
 15. Never Give Up (feat. Flowrea & Soundboy)
 16. Sunt Fericit (feat. KREM)
 17. Bonus Track: Dj Antenna & Dj Undoo (feat. Kent Archie) – Play it louder

Dj Undoo, pe numele sau real Alexandru Damian Mihaila, a infiintat in anul 2000 trupa Interventii Lirice, urmand ca doi ani mai tarziu sa fondeze alaturi de cativa prieteni label-ul independent Avangard Miuzic. Devine apoi asociat Hades Records, infiinteaza prima trupa de DJ din Romania, Turnable Science, iar in 2012 fondeaza label-ul independent Libernote Music, sub numele caruia activeaza in prezent.

Primul material solo semnat Dj Undoo a aparut in anul 2003, numit ”Lichidare De Stoc”, iar in 2011 artistul a revenit in atentia publicului cu ce-l de-al doilea, numit ”Ain’t Fast Food Music”, lansat sub egida Hades Records, unde a si fost o buna perioada de timp.

De-a lungul carierei a colaborat cu nenumarati artiști, printre care si Guess Who, Grasu XXL, Spike, Deceneu, Bitza, Subcarpati, raku, Silent Strike, Criss Blaziny, Subsemnatu’, Nimeni Altu’, C.T.C., Gojira, Veritasaga si Vita de Vie.

Pentru a fi la curent cu tot ce se intampla, urmareste-l pe Dj Undoo pe site-ul sau, djundoo.ro, pe pagina de Facebook, dar si pe conturile de YouTube, Instagram si Twitter.