Cum a adus Sisu rap-ul in palat (Cronica)

Capitala s-a bucurat, joia trecuta, de primul concert organizat de Sisu dupa eliberare.  Rapperul si-a cantat cariera printe tablouri, in camerele uriase ale unui palat interbelic.

 

Cum intrai in imobil, mesele si scaunele te imbiau sa astepti concertul la o bere. Asta pentru ca printre cei prezenti cu siguranta se gasea cineva cunoscut. Cu putin inainte de miezul noptii, casa transformata in club, cu tavan inalt si scaune vechi a devenit zgomotoasa. Evenimentul avea sa inceapa. Sectiunea Salajan a inceput sa adune publicul incadrat intre tablouri si un semineu urias si a inceput sa cante: „Exact”.
 
Concert Sisu - Robert DRG - Tecko Starr (24 Octombrie @INSPAYER)Zile insorite 2” a fost piesa care l-a adus pe Sisu pe scena. Tecko Starr s-a ocupat de platane, in timp ce Robert DRG si Pistol au fost responsabili cu dublajul. „Fac din noapte zi” l-a facut pe Sisu sa coboare in public, sa ciocneasca un pahar in cinstea celor prezenti, iar ei au scandat: „E HAARP Cord”.

 
Apoi, a fost „Interfete”, dar si primul freestyle al serii, sustinut de Robert DRG. Au umat strofe ale lui Sisu de pe piese ca  „Recunoaste”, „Am nevoie de rabdare”, „Bucuresti”, „Mai vrei” si „Anotimpuri”.
 
Concert Sisu - Robert DRG - Tecko Starr (24 Octombrie @INSPAYER) 2 „Unde-s aia care au zis ca vin la concert?” s-a intrebat rapperul, inainte sa ne aminteasca de „Bagabonti in tara minunilor” si „Tupeu de borfas„, in varianta „Ghetto-Dacii diss, evident. Robert DRG a fost alaturi de Sisu pe refrenul care duce „Spre stele„, iar Pistol a continuat cu un freestyle.

 
Dupa „Zi de zi” a venit randul lui Sisu la freestyle, pe care a incheiat-o cu „Vorbe„. Istoria s-a imbinat, inca o data, cu prezentul, la piesele „Pune-i la pamant„, „Ziua intai” si „Rude boy„.

 
Evenimentul s-a incheiat, dupa circa o ora, cu „Din toate florile„, iar palatul s-a golit. Cum InSpayer este situat vizavi de Inalta Curte de Casatie si Justitie, cativa politisti de pe strada i-au acompaniat pe participanti din priviri.
Mai multe poze gasiti aici