Codu’ Penal – 9 Stele

Codu’ Penal, revine in atentia fanilor sai cu un nou album, plin de energie pozitiva dar si de motivatie, pe care urmeaza sa-l lanseze in scurt timp. Acesta se intituleaza „9 stele„, este al 10-lea album semnat Codu’ Penal si este alcatuit din 16 track-uri. Titlul acestuia, este reprezentat de cifra norocoasa, a artistului Shoby si anume 9.

De asemenea, o precizare foarte importanta, este aceea ca materialul este produs in totalitate de către Dragan Ionut si Laurentiu Matei, iar piesa „Fara Griji” realizata in colaborare cu Nico, va beneficia de un videoclip care evidentiaza visele pe care le avem de când eram copii si cararile pe care te poarta viata de-a lungul timpului.

„9 Stele” reprezinta, primul album  de calitate in cantitate de la eliberarea conditionata a lui Shoby, acesta fiind ca o gura de aer proaspat pentru industria rap-ului romanesc.

Shoby: „Eu consider ca albumul acesta trebuie sa indrepte oamenii cu fata spre realitate pentru ca doar realitatea iti poate oferi echilibru si posibilitate chiar daca realitatea de cele mai multe ori doare

Acestea fiind spuse, va invitam sa urmariti in continuare stirile de pe site-ul nostru, pentru a afla la timp data lansarii albumului.