Chimie si ce e in spatele secretului “De la zei la cimpanzei” (Cronica)

Cunoscutul rapper si-a “dat”, sambata seara, albumul “De la zei la cimpanzei”, impreuna cu apropiati, colaboratori si fani cat sa umple Atelierul de productie.
 
Evenimentul a debutat, indirect, in jurul orei 00:00, cand un breakdancer a luat cu asalt scena pentru o mica demonstratie.
 
Dupa inca putin timp de asteptare si o trupa de deschidere, Chimie si-a facut aparitia pentru ceea ce urma sa fie un concert care avea sa tina publicul in priza peste doua ore. Scena era deja plina. Shadowbox s-a ocupat de instrumente, in timp GaZAh si DJ Albu au pus stapanire pe platane. Nu peste multe minute i s-au alaturat pe scena si Junk, dar si AFO, care s-a ocupat de dublaj.
 
Au inceput niste “Povesti despre noroc si ghinion”. Cu un “suflet de mayas”, Chimie a continuat cu “Amenintarea maimutei”. Apoi, rapperul a explicat cum a inceput totul: “De la zei”.
 
Dupa deja cunoscuta  “Abdullah”, a urmat “Ceva din nimic”, piesa cantata si de Chimie, dar si de public.
 
“Avem fumatori in casa? Am niste filtre pentru voi”. Acesta a fost unul dintre momentele in care publicul a primit cadouri. Dupa ce Chimie le-a oferit filtre si, apoi, foite, a fost randul lui AFO sa dea cadou o sapca.
 
Show-ul a continuat cu “Palaria sarpelui” si “Luni”, o piesa “ca un intro mai lung”, dupa cum a descris-o Misu Foarfeca.  “Imi pasa”, “Natural” (de data aceasta fara Loredana) si “Omul modern” si-au mai gasit locul pe playlist-ul din acea seara.
 
La cimpanzei”, o colaborare cu Dragonu, a fost piesa unde publicul a inteles ca “Dragos V’oda” nu a putut fi prezent din cauza ca se afla la Barlad. Dupa o a capella marca Junk a primei strofe din piesa ce urma, s-a dovedit ca “Plansul sirenelor” nu putea lipsi de la concert.
 
S-au mai auzit si “Frustrarea unui mafiot”, “Muzica muzica muzica”, dar si o alta melodie marca Samurai si Junk, “Lucy”. “Illuminati” a fost urmata de o “Dedicatie”, pentru care s-a alaturat si Ana-Maria.
 
Dupa “Murdar” show-ul incepea sa se incheie. Astfel, lansarea albumului lui Chimie, “De la zei la cimpanzei” a reusit atat sa umple Atelierul de productie, cat si sa sparga tiparele concertelor care dureaza mai putin de doua ore.

 

Puteti vedea si ceva poze de la concert aici