Bitza face nopti albe la Marpha Hip-Hop

In penultimul episod din acest sezon, ne continuam periplul in lumea hip-hop-ului romanesc si va oferim, ca de obicei, interviuri interesante cu artisti talentati.

Primul invitat nu mai are nevoie de nici o prezentare, el strange “Nopti albe pentru zile negre” ati ghicit este vorba de Bitza. Echipa Marpha Hip-Hop a patruns in locul in care s-a filmat cel mai nou clip al artistului, studioul Traian 150, de unde am aflat multe informatii inedite despre cel mai recent material discografic la care Bitza lucreaza in acest moment.

Marpha Hip-Hop impreuna cu Shiny Events si Scoala de Dans Trouble te invita la Go to Dance, un concurs de street dance cu circuit inchis. Participand la concursul emisiunii ai ocazia sa castigi una din cele 2 invitati duble la acest eveniment.

Metafora si Agre de la Nelegitim ne au vizitat la Anonimatia, ocazie cu care au si interpretat in premiera doua live-uri de exceptie.

Rubrica Artisti din Backstage va face cunostinta cu 2 personalitati, care stau in spatele binecunoscutului site HipHopKulture.ro. Vicentiu care este unul din fondatorii acestui site si Dan (HipHopKulture Shop), omul care te aprovizioneaza cu cele mai noi albume de rap romanesc.

Speram ca v-am oferit destule motive sa ramaneti alaturi de noi si in acest episod in care va puteti convinge de ce Hip-Hop-ul este Marpha.