Tzip Tzop trage tare la Marpha

Iata-ne ajunsi la cel de-al doisprezecelea live ce face parte din proiectul emisiunii noastre, compilatia „Marpha HIP-HOP Video Live Edition 2”, celelalte doisprezece venind de la Gani, Manyah, Carbon, Tonik Obiektiv, BuFu, Smokey & KREM, Ryu, Arssura, Ibra & Fu, Super ED si KaTaNa.

 

Protagonistul live-ului de astazi este Tzip (pana nu demult, cunoscut ca Tzip Tzop), acesta oferind un „Freestyle session pentru Marpha HIP-HOP”.
 
Pe numele sau real Radu Carstea, acesta a inceput sa scrie prin 2008-2009, in 2010 hotarandu-se sa transforme hobby-ul sau in ceva mai serios.
 
In 2011, acesta lanseaza piesa „Vreau”, un an mai tarziu, publicand pe contul sau de YouTube o serie de piese si freestyle-uri („I’m back (freestyle)”, „Underground” feat. PSI, „Jumate’”, „Hip-Hop (freestyle)”, „Duminica (freestyle)” si „Neconditionat”).
 
In ianuarie 2013, Tzip lanseaza mixtape-ul „Echilibru”, ce contine colaborari cu Horace si PSI, membri K Sound Records, label la care activa in acel moment.
 
Tot in 2013, apar videoclipurile „Stop it” (feat. Horace), „Drumul meu” (feat. PSI), „Piesa simpla”, „BANG” (feat. DJ CellBlock/ HaHaHa Production) si „Mai departe”, dar si piese/ freestyle-uri, precum „Ploaia”, „Mastile jos (freestyle)”, „Banii (freestyle)”, „Banii (remix)” (feat. Elektron), „Trip” (feat. Horace), „Watching movies (freestyle)”, „Muzica ramane” (feat. Horace), „Simfonie” (feat. Raree), „Forever more”, „Muzica (freestyle)” si „Mama”.
 
De asemenea, tot in acest an a participat la concursurile organizate de Deliric si Karie, ITP – MC Contest, respectiv Remixtape Contest.

 

Inregistrarile live-ului de astazi s-au desfasurat la Fonogram Studios, filmarea si editarea filmarii purtand semnatura lui Daniel Radu.

 

Puteti comanda compilatia „Marpha HIP HOP Video Live Edition 2”, disponibila la pretul de 50 lei + taxe postale, trimitand un e-mail la adresa [email protected].
 
Pachetul contine DVD-ul cu cele 25 de de live-uri in format video si varianta CD audio – „ Marpha HIP-HOP Music To Drive-By”, mixata de DJ Dox.

 

Fiti pregatiti pentru live-ul numarul 13, disponibil peste o saptamana pe contul de YouTube al emisiunii Marpha HIP-HOP!