Tonik Obiektiv feat. Cristina Spatar – Pierdut printre amintiri

Obiektiv Music Romania prezinta „Pierdut printre amintiri”, noul single semnat Tonik Obiektiv, acesta este interpretat in colaborare cu Cristina Spatar si Laurentiu Stefan Stoica (Saxofon). Instrumentalul piesei a fost produs de Siem, iar John Diamond s-a ocupat de aranjament muzical, inregistrari, mixaj si masterizare la Diamond Records, versurile au fost scrise de Tonik si Capeliy in iarna anului 2014.

Tonik Obiektiv pregateste primul sau best of, „Pierdut printre amintiri” fiind una dintre piesele ce se vor regasite pe acest material.

Pierdut printre amintiri este o piesa de stare, menita sa te teleporteze cu gandul la copilarie si la vacantele de vara pe care le petreceam unii dintre noi in mare parte la bunici. Melodia este un omagiu adus bunicilor mei din Ardeal (Reghin – Judetul Mures), care de altfel au contribuit la cresterea si educatia mea„, a declarat Tonik Obiektiv.

Sper sa aiba impactul dorit pentru ca merita, nimic nu se compara cu amintirile copilariei. Oare cati dintre noi nu si-ar mai dori macar pentru o zi sa mai fie copii„, ne-a spus Cristina Spatar.

Auditie placuta!

Instrumental: Siem
Saxofon: Laurentiu Stefan Stoica
Text: Tonik Obiektiv, Capeliy
Voci aditionale: Cristina Spatar
Aranjament muzical: John Diamond
Linie melodica: Mario V.
Inregistrari: Diamond Records Studio
Mixaj/ masterizare: John Diamond
Artwork: Daniel Radu
Album: Pierdut printre amintiri (2015)

Sursa