The Watcher & Macanache – Ce vrei tu (Clip)

„Ce vrei tu” este intitulata ultima piesa a lui The Watcher in colaborare cu Macanache ce a fost lansata in aceasta seara, prin urmare este cea de-a treia melodie extrasa de pe albumul „Cutia pandorei„.

„Am vorbit cu Macanache de curand sa facem aceasta colaborare pentru ca isi lanseaza si el albumul si este primul feat. pe care il face pe albumul altui artist si i-am zis ca cel mai bine ar fi sa il faca cu mine. I-am aratat instrumentalul care este unul clasic, i-a placut, i-am spus ca vreau sa avem o calitate video superioara, asa ca am filmat cu una din cele mai bune camere video existente, am facut clipul, iar acesta este produsul final.” ne spune The Watcher in exclusivitate pentru MarphaHipHop.

Piesa produsa de RIPP, a fost inregistrata la Selective Studio, de mix si master ocupandu-se The Watcher. Artwork-ul a fost realizat de Light production, iar pe platoul de filmare Mosloc Andrei a fost fotograf, Tiberiu Arghiropol si Adrian Iliescu s-au ocupat de partea video, iar montajul final a fost realizat de catre Dan Andrei Paraschiv.

„Nu stiu cate piese vor fi incluse pe albumul „Cutia pandorei”, dar majoritatea vor avea clip. Toate piesele vor avea o poveste individuala in spate in care voi interpreta mai multe roluri. De asta se poate observa o diferenta intre cele trei piese pe care le-am scos: „Triumf”, „Vad” cu Neli si „Ce vrei tu” cu Macanache. Sper sa fie gata pana in mai tot album, sa fie finalizat la fix un an de la lansarea piesei „Triumf” ,dar nu ma grabesc, poate dura si 10 ani, daca este nevoie, doresc ca produsul finit sa fie unul de calitate, sa evoluez de la piesa, la piesa, iar acestea sa contina clipuri diferite de cele existente in rap in momentul de fata, de acolo lumea sa aiba posibilitatea de a alege daca merit sa fiu inclus in playlist-ul lor. Eu donez absolut toti banii pe care ii voi face de pe album deoarece rap-ul mi-a oferit totul pana in momentul de fata, castig bani din Studio Selective de aceea simt nevoia sa ofer ceva la schimb.” completeaza The Watcher pentru MarphaHipHop.

Ii multumim lui The Watcher pentru timpul acordat si va uram vizionare si auditie placuta!


TEXT/VOCE: THE WATCHER si MACANACHE
INSTRUMENTAL – RIPP
INREGISTRARE: SELECTIVE STUDIO
MIX/MASTER: THE WATCHER
CAMERA 1: TIBERIU ARGHIROPOL
CAMERA 2: ADRIAN ILIESCU
FOTOGRAF DE PLATOU: Mosloc Andrei
Artwork: LIGHT PRODUCTION
Montaj, editor imagine – Dan Andrei Paraschiv