Super ED un antrenament de 10 numere la Marpha

Incepem atat aceasta saptamana, cat si luna decembrie, prezentandu-va un nou live extras de pe compilatia „Marpha HIP-HOP Video Live Edition 2”.

Daca primele noua live-uri au venit din partea lui Gani, Manyah, Carbon, Tonik Obiektiv, BuFu, Smokey & KREM, Ryu si Arssura sau Ibra & Fu, astazi este randul lui Super ED sa-si faca numarul, bucata interpretata de acesta intitulandu-se chiar „Numere”.

 

Super ED nu este un nume nou, acesta debutand pe un material aparut oficial in 2006, mai precis pe albumul „O mare familie”, semnat Sisu & Puya, pe piesa „Aici e Romania”. Urmeaza albumul „Invazia” al baietilor de la C.I.A., in 2008, unde Super ED este invitat pe piesa „Bilet catre Rai”, apoi albumele din 2009 si 2011 ale lui Sisu,„Vacanta in Mexic” si „Temnita luminii”, pe piesele „Sange din sange”, „16” si „Joc de copii”.

In 2012, lanseaza videoclipul piesei „Las-o jos”. Anul acesta este invitat pe piesa „Fiecare om” a trupei STEMA, dupa care lanseaza remixul piesei „Las-o jos”, alaturi de cei de la C.I.A.. Acum cateva luni, Super ED, impreuna cu Lu-K, Makru si Nosferatu, participa la remixul cu numarul 2 al piesei „SWAG”, semnata George Hora, iar in septembrie lanseaza freestyle-ul „Versace”.

 

Inregistrarile pentru „Numere” au avut loc la Fonogram Studios, filmarea si editarea acestora fiind realizate de Daniel Radu.

 

Va reamintim ca „Marpha HIP HOP Video Live Edition 2” poate fi achizitionata la pretul de 50 lei + taxe postale, trimitand un e-mail la adresa [email protected].
 
Pachetul contine DVD-ul cu cele 25 de videoclipuri si varianta CD audio mixata de DJ Dox, „Marpha HIP-HOP Music To Drive-By”.

 

Fiti pregatiti pentru live-ul numarul 11, pe care il vom publica saptamana viitoare pe contul de YouTube al emisiunii Marpha HIP-HOP!