Spike – Lumea lui Paul (Coperta)

Okapi Sound si Universal Music Romania anunta lansarea noului album Spike, ce va fi disponibil atat in format fizic, cat si online incepand de vineri, 29 mai.

Dupa aproape sase ani de cand a scos ultimul sau album, Spike revine cu forte proaspete si cu un album de 15 track-uri, pe care vom regasi piese scrise din acelasi punct de vedere caracteristic, sub un titlu sugestiv – „Lumea lui Paul”.

Albumul a fost produs in mare parte doar de Spike, mixat si masterizat la Okapi Sound Studio de Grasu XXL si Cristi Dobrica, iar colaborari gasim doar pentru refrene, toate strofele de pe „Lumea lui Paul” fiind doar ale lui Spike.

In cei sase ani de cand a lansat „Ramanem Prieteni”, Spike s-a axat pe muzica, dar si pe cea de-a doua pasiune puternica a sa, si anume regia. Printre videoclipurile realizate in acesti sase ani impreuna cu Evil Twin Studio, putem enumera „Turbofin”, „Tare Frate” si „Déjà vu” (Grasu XXL), „Cucubau” (Guess Who), „Lumea Mea” (Spike & Guess Who), „Pic Pic” (Voltaj), „Didaia (TraLaLa)” (Grasu XXL, Maximilian & Spike) si multe altele.

29 mai e data de lansare a noului album Spike!