Spike – Incerc (Clip)

Okapi Sound si Universal Music Romania prezinta videoclipul single-ului „Incerc”, extras de pe noul album Spike, „Lumea lui Paul”, disponibil online si in format fizic, incepand de vineri, 29 mai.

Regia videoclipului „Incerc” este semnata de catre Spike (Evil Twin Studio), imagine – Tudor Panduru, iar, cu ajutorul lui Grasu XXL, Guess Who si Maximilian, prezenti alaturi de Spike in rolurile principale, a dorit sa aduca o satira industriei muzicale din Romania si, in acelasi timp, o portie de amuzament. Filmarile au durat o singura zi, iar, dupa cum veti putea vedea si in making of, atmosfera pe platoul de filmare a fost de neuitat.

Piesa se refera la starea industriei muzicale, asa cum o vad eu, din lumea lui Paul. Am vrut sa fie o piesa sincera, care sa-mi aminteasca peste ani de vremurile astea, de faptul ca imaginea, eticheta si cantitatea au ajuns sa fie mai importante decat muzica in sine. De la asta a pornit ideea clipului. Ma gandeam cum ar arata o trupa care sa exprime cel mai bine fata industriei muzicale. Nu am facut-o cu rautate, am facut-o cu drag”, spune Spike despre noul sau videoclip.

Cel mai nou album Spike este intitulat sugestiv – „Lumea lui Paul” – si va putea fi ascultat incepand de vineri. Cele 15 track-uri au fost realizate aproape in totalitate de Spike, mixate si masterizate la Okapi Sound Studio de Grasu XXL si Cristi Dobrica si vor fi disponibile atat in format fizic, cat si online (download sau streaming) prin GetMusic.ro, Deezer, iTunes si nu numai.

Vizionare placuta!

Muzica: Spike
Text: Spike
Drum Programming: Grasu XXL
Bass: Radu Dumitriu
Regie, scenariu: Spike
(Evil Twin Studio)
Imagine: Tudor Panduru
Label: Okapi Sound | Universal Music Romania

Sursa