Shobby: „Acest album a fost conceput cu scopul de a trezi Romania”

Noul album marca Shobby (Codu’ Penal) a fost facut public in cursul zilei de azi pe canalul oficial de youtube al trupei Codu’ Penal.

Albumul se numeste 9 Stele si contine un numar de 15 track-uri expuse de artist intr-o serie de genuri cinematografice. Shobby a colaborat cu: Nico (Fara griji, Campioni din Romania, Daca n-ai fi tu, 9 Stele, Iarba’ba’ba si Cub de gheata), Bulgaru (Intro, Campioni din Romania, In 2 timpul, Daca n-ai fi tu, Iarba’ba’ba si Vanzatori si vanzatoare), Cosy (Vanzatori si vanzatoare), DJ Oldskull (Vanzatori si vanzatoare) si Delia (Campioni din Romania).

Pe album putem gasi o piesa mai veche pe care artistul a oferit-o bonus. Piesa este inregistrata pe un remake al unui negativ procedent de la o piesa marca Snoop Dogg.

„Acest album a  fost conceput cu scopul de a trezi Romania, de a dezgheta copii si noua generatie de ascultatori. Cu acest material intentia mea a fost sa descriu intr-un mod cat mai realist posibil actualitatea romaneasca, care nu e nici ca in State nici ca in occident, e la fel cum era acum 20 de ani si la fel cum va fi si peste 20 de ani.

Noi inca facem muzica de cartier, inca transpunem realitatea strazii pe foi si apoi pe beaturi in studio. Albumul e un cadou pentru toti ascultatorii de muzica buna. Astept un raspuns bun din partea fanilor si sper sa ajunga cat mai departe si sa fie ascultat de toti fanii” (Shobby pentru Marpha HIP-HOP)

Putem aprecia o colaborare imensa cu Nico pe foarte multe track-uri, in total in numar de sase. Aceasta colaborare se explica datorita prietenei foarte stranse dintre cei doi. Albumul a fost realizat cu ajutorul sotului lui Nico (Laurentiu Matei).

„Despre album nu pot sa va zic foarte multe . E un proiect Rap cu un sound actualizat 2016. Auditie placuta” (Bulgaru, membru’ al trupei Codu’ Penal pentru Marpha HIP-HOP)

De productia materialului s-a ocupat in totalitate Shobby alaturi de Laurentiu Matei, iar coperta albumului a fost realizata de catre Codrut Marinescu.

„Piesa vanzatorii a luat lumina de la simpla idee ca romanii sunt dispusi sa te arda incepand de la vanzatorii de seminte pana la deputati. Toti te ard, toti vand, toti fac ceva sa se imbogateasca cumva. Romania e o tara construita pe teapa, spaga,  caterinca si prosteala. Citeam intr-o zi ziarul alaturi de Shobby si am observat ca la capitolul vanzari toata lumea vinde ceva, ca e seminte, masini, case, vile, toti vindem cate ceva. Asa a luat aripi idea de piesa Vanzatori si vanzatoare. (Cosy pentru Marpha HIP-HOP)”

Va dorim auditie placuta!