Sectiunea Salajan: Suntem obligati sa ducem traditia mai departe (Interviu)

Acest an se anunta a fi unul plin, mai ales pentru artistii din cartierul bucurestean Salajan. Robert DRG si Dinte ne-au confirmat printr-un proiect ce aduna nu doar mai multi rapperi, ci promite sa devina o intreaga miscare. Dar, mai bine cititi mai multe informatii surprinzatoare in interviul de mai jos, acordat Marpha HIP-HOP.
Marpha HIP-HOP: Sa incepem cu trecutul. Se poate spune ca Sectiunea Salajan a luat o pauza, timp in care publicul a devenit curios. Ce s-a intamplat?

Sectiunea Salajan: Pai prin prisma faptului ca fratele Pistol e plecat in Anglia de ceva timp, Robert DRG a fost arestat pentru o fapta care nu a comis-o neintentionat.

Marpha HIP-HOP: In ce forma este trupa acum?

Sectiunea Salajan: Trupa ramane in aceeasi formula. Putem sa colaboram si peste hotare. O sa vina si noul membru, fratele Piratu din Brazilia, care si el a fost arestat 7 ani tot pt o fapta pe care nu a comis-o neintentionat. Deci, trupa se va imbogati cu un membru.

Marpha HIP-HOP: Ne pregatiti ceva?

Sectiunea Salajan: Clar, ca incepem sa lucram. Deja sunt ceva proiecte in desfasuare. Asteptam sa ne reunim cu toti si sa dam drumul la ceea ce avem in cap.

Marpha HIP-HOP: Pproiectele includ si un album?

Sectiunea Salajan: Nu avem o data anume fixata. Depinde de cat de rapid ne vom misca si in functie de cum ajung baietii in tara.

Marpha HIP-HOP: A fost lansat teaserul unui clip, „Salajan Brigada Nemuritorii” pe canalul de YouTube al Sectiunii. Ce ne puteti spune despre el?

Sectiunea Salajan: Da. Pe 29 februarie se valansa si clipul. Este un clip cu artisti vechi si noi din Salajan, talentati, care au ceva de spus si, tinand cont ca acum, de curand, a fost lansat si filmul documentar despre „Balta Alba„, trebuie sa ducem treaba mai departe. Doar Salajanul este cartier artistic, nu?

Marpha HIP-HOP: Ne puteti da cateva nume?

Sectiunea Salajan: Da. Sunt artisti noi, de exemplu Nepotu‘. Mai sunt fratele Tadanu, Sharpe, Tony Zece Tone, Dinte si Robert si, nu in ultimul rand, chiar daca nu e intre noi, ne indruma si ne da pofta da a face ceea ce facem multmai bine, fratele Greku.

Marpha HIP-HOP: In ultimul an s-au intamplat multe in viata voastra si veti avea si un membru nou. In ce directie se va duce mesajul Sectiunii Salajan?

Sectiunea Salajan: Mesajul va ramane acelasi – de cartier, de unitate, fratie, familie, antidrog, pro Romania si nationalism, in cea mai pura forma si promovarea sportului in randul tineretului.

Salajan Brigada Nemuritorii

Marpha HIP-HOP: A ramas Salajanul acelasi in 2016?

Sectiunea Salajan: In privinta prieteniei si a unitatii, va ramane acelasi si peste generatii si sper ca toti cei care au crescut in cartier sa isi respecte locul care i-a crescut, i-a educat, orasul si, in primul rand, tara. La Familia a pus Salajanul pe harta, noi suntem obligati sa ducem traditia mai departe.

Marpha HIP-HOP: Cand va putem vedea in concert in formula prezenta sau cea noua?

Sectiunea Salajan: Sper ca dupa lansarea clipului „Salajan Brigada Nemuritorii” o sa avem un concert la Bucuresti si, in functie la cat de receptiva va fi lumea, vom continua in noua formula, pentru ca sunt artisti talentati, care au trait pe strazi si cunosc si pot educa generatiile viitoare.

Marpha HIP-HOP: Deci „Salajan Brigada Nemuritorii” nu va fi doar o piesa cu un clip.

Sectiunea Salajan: Nu, SBN va fi un proiect mult mai amplu, care nu va include doar piese muzicale. Vom incerca sa includem multe alte proiecte, cum ar fi poezia, pictura, o linie de haine si, cel mai important, proiecte antidrog.

Marpha HIP-HOP: Asteptam cu nerabdare. Revenind la muzica, va ganditi si la proiecte solo?

Sectiunea Salajan: Momentan, lucram in familie. Unul singur nu poate spune ce pot spune 6 sau 7.