Road Of Champions (preselectii) @ 02.11.2017 Underground The Pub Iasi

După o vară călduroasă și o pauză bine meritată de la campionatul Național de Battle MC, revenim mai fresh și pregătiți de încă o ediție memorabilă pentru fenomenul Battle Rap din România și Hip-Hop-ul românesc. De această dată în etapa de preselecții „Road Of Champions”, numită în premieră anul trecut, vom face brigadă în călătoria noastră prin țară alături doar de Battle MC-ii cu experiență și cu titluri de campioni. Oliniutza, MCoco și Jena (BamDighidiBam) a fost alegerea noastră pentru live act-ul de la preselecții de ediția aceasta, iar juriul e pentru prima dată compus doar din campioni Battle MC ca MCoco (2013), Oliniutza (2014-2015) și Bonel (2016).

Ce: Road Of Champions (preselecții)
Unde: Underground The Pub
Juriu: MCoco, Oliniutza și Bonel
Live Act: BamDighidiBam
Intrare: 15 lei.

** Înscrierile se fac printr-un mesaj în privat pe Battle MC Romania (FB) cu numele de scenă,vârsta, număr de telefon și orașul „Iasi”. Se pot înscrie doar 16 Battle MC per preselecție!!

** Vârsta permisă pentru participare +16

** Din fiecare preselecție se califică în etapa de semifinale 100% doar campionul serii și Wild Card-ul pentru cel mai bun dintre pierzători.

** Cel mai bun dintre pierzători, care o să se califice și el în etapa de semifinale alături de campionul serii, o să fie ales… dintre cei mai buni pierzători (adica locul 2 și unul ales de jurați)

LINK EVENIMENT: https://www.facebook.com/events/140930493203784/