Realbboys prezinta ONYX pentru prima data in Romania!

Trupa ONYX va concerta pentru prima data in Romania, pe 31 mai, intr-un eveniment organizat de Realbboys la Atelierul de Productie.

Va fi o seara memorabila de hardcore rap alaturi de Fredro Starr, Sticky Fingaz si Dj Ilegal de la SnowGoons. In deschiderea evenimentului vor urca pe scena Vlad Dobrescu (dj set) si Unda Comuna din Chisinau.

Biletele vor fi disponibile in magazinele Ollie Gang Shop, H2O, Boarders si Colors la pretul de 30 de lei si la intrare la pretul de 40 de lei.

Onyx in Romania

 

In 1993 cu multi ani innainte ca cineva sa-ti spuna “to get up of them goddam diamonds” , South Jamaica, Queens, cel mai nebun dintre fii lui Ball-Hed, ONYX, era deja ocupat sa optina ceva din prada epocii de aur si sa fuga cu ea spre noi inaltimi punand termenul hardcore, in intelesurile lui cele mai intunecate, deasupra originii hiphopului cu albumul de platina de debut, care va servi ca model, Bacdafucup. Imaginea de coperta a patru negri duri si fara par, legendarul lor logo MadFace, automatul umar stramtorat si urma de bocanc amenintatoare, au dus rapul catre o lume care putea sa rabufneasca intro era unde chiar si sa te uiti la cineva intrun mod gresit, la un show de rap, putea sa te faca pleci. Fredro Starr, Sticky Fingaz, SonSee si fratele intarziat BigDS nu au incalcat regulile: i-au speriat ca dracu.

20 de ani si cateva “full-length underground classic” mai tarziu, tot nu exista nimic mai crud in rapul live cu a fi aruncat in bariera de fanii zambitori, transpirati si maniaci, cu a te regasi fata in fata cu mereu nervosul MadFace, Bal-Heded’Dro si Sticky. Fata in fata cu zgomotoasa si abraziva maretie , e posibil sa fii suficient de norocos sa imbratisezi un bocanc in templul unde Sticky se scufunda in scena sau innoata cu rechinii pentru a face valuri pentru surferii din multime in timp ce tu “Trow Ya Gunz”. Onyx a facut “boom bap gansta”, a daruit “metal street cred”, si a dezvaluit regatului hiphop si culturii punk rock catre o audienta raspandita, global, pe baza puterii livrarii lor si a acelei priviri in ochii lor care spune ca acesta nu a fost vreun mecanis dat dracu, toate sub indrumarea mentorului si producatorului lor, arhitectului Jam Master Jay.
Alaturi de Cuzo LP, producatorul Snowgoons si proiectul hybrid Black Rock, 2013 ii surprinde pe Onyx aducand Back-da-fuck-up in fata ta, pazestete ca-ti vaneaza sangele din cap.
Bio by Darcy MacDonald.

Colaborari cu: DMX, The Lost Boyz, Raekwon, Method Man, Big Pun, Noreaga, 50 Cent, Biohazard, Judgement Night, Dope DOD, SnowGoons. Aparitii in cateva filme Clockers, Sunset Park (1996), si Dead Presidents(1995). Cantecul „Last Dayz” s-a pastrat pe locul #89 in listele Billboard Hot 100, vanzand 500,000 de copii.

https://www.facebook.com/events/301907576634028