Rappy – Nimic Gresit (Clip)

Rappy a revenit in atentia noastra cu un nou proiect muzical, intitulat „Nimic Gresit„.

Acesta este cel de-al doilea videoclip pe care il lanseaza Rappy in calitate de MC, primul a fost pentru melodia „Decor” cu DJ Undoo.

Proiectul a fost produs de Likeminded si lansat sub egida label-ului Okapi Sound.

De partea video s-a ocupat Richard Stan.

Rappy: „Sunt 10 ani de cand am plecat din tara. Am plecat cu vise mari, nefiind constient de schimbarile pozitive si negative care urmau incet si sigur. In tot acest timp, am pierdut oameni dragi, am cunoscut oameni incredibili, am cunoscut oameni mai putin buni, am dezamagit lume, am bucurat lume, insa am incercat din rasputeri sa ma tin de visul asta al meu cu muzica.
Motivatia: e simplu… iubesc ceea ce fac, iar ceea ce fac poate sa fie ceva benefic atat pentru oameni pe care nu-i cunosc, cat si pentru familie si prieteni, atata timp cat trag tare si ma tin de ceea ce am inceput. Ca producer muzical in devenire, mi-a luat timp sa inteleg cat de importanta e munca in echipa, oamenii din jur, povestile, muzica pe care o asculti, etc. Cativa ani mai tarziu m-am trezit si eu cu niste “stampile” ale industriei, printre care: nominalizare la Grammy, discuri de platina, aur, toate alea. Stiu, e intr-adevar ceva de care ma mandresc pt ca e un aspect important al carierei ca sa zic asa, insa… nu a venit peste noapte.
M-am gandit de multe ori sa intru adanc in detaliile calatoriei mele, sa vorbesc deschis despre adevaratele obstacole, dar si despre momentele de bucurie. Asta este piesa mea de suflet si dupa multi ani, al doilea videoclip. Piesa include majoritatea emotiilor din ultimii 10 ani, tot amalgamu’ acela de trairi. Sunt atat de multe persoane dragi incat nu-i pot enumera pe toti, dar va stiti.
Rezultatele nu mint si ne asteapta ceva si mai frumos…
La 30 de ani, inca ma simt ca si cum abia am inceput, traiesc respir muzica. E un sentiment placut. Simt ca visul meu cu productia muzicala a devenit realitate, asa ca e momentul sa vorbesc despre calatoria asta, in cel mai vulnerabil mod posibil… si sa muncesc de 1000 de ori mai mult, we just getting started!

Sper ca piesa sa ajunga la cine trebuie„.

Vizionare placuta!