Premiera: Sectiunea Salajan – Exact (Clip)

In aceasta seara, Marpha HIP-HOP va invita sa vizionati in  premiera primul videoclip al proiectului „Sectiunea Salajan„. In clip apar in calitate de invitati: Sisu Tudor, Bibanu MixXL, Cedry2k, Dragonu AK-47, C-nyk (Il-Egal), Stres, DJ Wicked, Buze si Cerbu. Sectiunea Salajan este cel mai nou „produs urban”. Nu se poate numi o trupa deorece relatia dintre cei trei componenti este mai veche decat muzica pentru ei, asa ca „Sectiunea” este o mare parte din viata lor si o mica parte din cartierul Salajan, Bucuresti. Cu toate ca sunt la debut in aceasta formula Dinte, Pistol si Robert DRG sunt toti MC care au activat si in alte trupe dar mai important este ca au colaborari cu artisti ca Sisu, Cedry2k, Dragonu AK-47, Pasha Man si au deschis si concerte pt. artistii mari din aria hip hop. „Exact” este prima piesa, un preview al Mixtape-ului semnat DJ Wicked de la Scandalos Music. Piesa a fost inregistrata la DopeFilm Records si masterul a fost realizat de Bibanu MixXL.

Sectiunea Salajan - Exact

Robert DRG: „Sper sa inteleaga lumea realitatea in care noi traim. Pana acum am avut alt punct de vedere legat de viata in general, dar am inteles lumea asa cum este si cred ca nu ne indreptam spre bine.” Dinte: “Noi reprezentam Salajanul. Asa vedem noi realitatea, chiar daca nu se vede clar. Nu incercam sa intram in topuri, povestim ce vedem aici.

Dinte: „Noi reprezentam Salajanul. Asa vedem noi realitatea, chiar daca nu se vede clar. Nu incercam sa intram in topuri, povestim ce vedem aici.

Pistol: „Am invatat in drumul prin viata ca daca ramanem uniti putem sa construim o lume mai buna si mai sigura pentru copii nostrii si pentru noi insine. Ma bucur sa am aproape oameni care gandesc si simt asemeni mie . Doamne ajuta !

Vizionare placuta!

Regie, imagine: Bibanu MixXL
Produs de DopeFilm Records
Master: DopeFilm