Premiera: K’OSTIN – Din interior (LP)

K’OSTIN ne prezinta cel mai nou material al sau, albumul „Din interior„. Acesta s-a ocupat in totalitate de scrierea versurilor si de interpretarea acestora.  Pe K’OSTIN il cunoastem, el fiind cel care a scos piesa  Lumini de Felinare.

Albumul a fost produs integral de catre Tz,  ajutat de Dragos Stama pentru piesele „Prea multa ura” si „Din interior„, unde acesta a realizat orchestratia. Piesele de pe album au fost inegistrate, mixate si masterizate la Studio mi re la, Tz fiind inginerul de sunet responsabil.

Din interior” este un album bine construit, ce contine 14 piese, cu tot cu „Intro” si „Outro„. Versurile expresive sunt rezultatul trairilor artistului, acestea sunt bine conturate de catre producatia instrumentalelor. Din toate cele 14 piese, doar una (Prea multa ura) este in colaborare cu alt artist, si anume Terro. Daca avem doar o colaborare, avem si doua interludii (Frica, O lume mai buna). Nici o piesa de pe album nu este insotita de videoclip, dar va spunem un secret… acesta are in plan realizarea unui videoclip.

„Acest material reprezinta toate ideile, sentimentele, trairile, frustrarile, momentele de depresie si momentele in care am luat-o razna din ultimul an. Mi-am pus sufletul in fiecare cuvant, fiecare vers, asta este metoda prin care ma pot linisti si ma pot descarca, altfel as innebuni. Dedic acest album celor cinci tovarasi ai mei ce au plecat din lumea noastra acum ceva timp. Nu ii voi uita niciodata!” – K’OSTIN

Tracklist:
1. Into
2. Am ales sa scriu
3. Ii zice hip-hop
4. Nebun
5. K’alamitati lirice
6. Tripu’ de seara
7. Frica (interludiu)
8. Din interior
9. Eu, tu si muzica
10. Prea multa ura (feat. Terro)
11. Pe tobe zi si noapte
12. O lume mai buna (interludiu)
13. Lumini de felinare
14. Outro

Va dorim auditie placuta!