Premiera: Ad Litteram – Un golan devenit poet (Clip)

Ad Litteram revine pe micile ecrane cu un nou single – „Un golan devenit poet„. Clipul piesei a fost realizat fara niciun scenariu prestabilit. In cele 4 minute si jumatate este prezentata viata de noapte din Bucureşti, lipsita de limite.

In piesa se vorbeste despre ceea ce sunt, despre faptul ca traiesc dupa regulile mele, indiferent de ceea ce vad in jurul meu„, spune Ad Litteram.

Ca si tema piesei, clipul a fost realizat fara reguli stabilite de altii. A fost filmat intr-o singura noapte si dintr-o bucata. Protagonistii – Ad Litteram si modelul Xenia Ilea au facut ce au vrut si ce au simtit in fata camerelor, fara a respecta vreun scenariu. Asta face din videoclipul piesei o primiera pe piata indistriei muzicale din Romania.

Piesa mai cuprinde si un mesaj pentru asa-zisii cantareti de rap care cred ca pentru a face parte din aceasta lume au nevoie doar de o piesa cu un text plin de cliesee, pe care ascultarii sa dea ritmic din cap.

Single-ul „Un golan devenit poet” cuprinde sample din piesa Angelei Similea – „Un albastru infinit” si da numele urmatorului proiect semnat de Ad Litteram, pe care vor mai fi incluse si piese precum „Caustic 13„, „Belvedere„, „E joaca!„.

Artistul a scris textul, s-a ocupat de aranjamentul muzical si de de post-productia videoclipului.

Instrumentalul a fost realizat de Angeles, mix-ul/master-ul piesei de Benzen, iar imaginea de Mihai Stanculescu si Claudiu Ristea. „Un golan devenit poet” este un produs marca Trip Label.

Vizionare placuta!