Ollie Gang Shop te trimite la Offline Sport Games 2016 – cea mai tare competitie de sporturi urbane! (Concurs)

Supra si Ollie Gang Shop te trimit in Budapesta la Offline Sport Games 16, cea mai tare competitie de sporturi urbane a anului!

Ollie Gang Shop, unul din cei mai mari sustinatori al culturii urbane in Romania, si Supra Footwear, pun la bataie o invitatie dubla la OSG16, cu toate cheltuielile incluse, la cea mai tare competitie de sporturi urbane, care are loc la  Budapesta.

Cum intri în concurs?

1.Construieste propriul outfit cu trei piese vestimentare  (shoes, sapca, tricou) din Supra Pack.

2.Faci o poza cu tinuta, o postezi pe profilul tau de Facebook cu tag Ollie Gang Shop si trimiti poza sau link-ul pe [email protected].

Vei intra automat in extragerea finala. Regulamentul este disponibil pe site.

Premii lunare din Iunie pana in Septembrie

Concursul se desfasoara in perioada 15 iunie – 5 septembrie, perioada in care se ofera si cate un premiu lunar suplimentar pentru cei care se remarca la concursurile de skate sau streetdance prin outfit-ul Supra.

Pentru a intra in extragerile lunare, trimite pe [email protected] sau pe pagina de Facebook un video sau o fotografie cu tine in timpul concursurilor.

Castigatorul invitatiei duble la OSG15 va fi anuntat pe 6 septembrie, iar castigatorii premiilor suplimentare vor fi anuntati in data de 15 a fiecarei luni.