NELI – Romanica mea (Clip)

Timpul trece la fel pentru toata lumea. Insa, pentru unii timpul trece nefacand ceva, in timp ce pentru altii timpul trece muncind. Despre a doua categorie o sa vorbim astazi. In ea se incadreaza si un tanar emcee (22 de ani) dornic de succes. Un succes pe care nu-l asteapta, ci pentru care munceste. Si-o face zilnic. Despre el v-am mai vorbit in trecut, ultima oara in luna martie a acestui an, atunci cand v-am prezentat un freestyle aici. Persoana pe care am descris-o pana acum este NELI.

Astazi o sa va aduc in prim plan un proiect de-al sau pe care a tinut mortis sa-l duca pana la final. Proiectul sau se traduce intr-un nou videoclip, al doilea de pe materialul „SINCER 2„, pe care il va lansa in decursul acestui an. Povestea din spatele videoclipului poate fi luata drept un factor motivational, intrucat ambitia a condus la aparitia acestuia. De ce? Fiindca, pe care o scara de la 0-10, proiectul cunoscuse, in plin entuziasm, punctul 0, apoi, prin ambitie, a inaintat cu succes spre 10.

Asadar, vorbim despre a 3-a eliberare de sinceritate de pe urmatorul album „SINCER 2„, dupa „Atentie!” si „Imagini„. Cu lirica sa critica, aspra, sincera si directa, accentuata de instrumentalul produs de Kenzo, NELI prezinta, pe canalul de YouTube al trupei AMENTI, piesa „ROMANICA MEA„. Munca piesei a fost continuata de omul pentru care TRIUMFUL este, indiferent ca e sus sau jos, tot aia, mai exact TheWatcher. Piesa beneficiaza de un videoclip de exceptie, care m-a trimis cu gandul la filmul Morometii. Filmarile au avut loc intr-un sat din judetul Ialomita, iar pentru realizarea acestuia ii acordam credit lui Tiberius Arghiropol.

Despre videoclip, NELI spune pe pagina sa de Facebook:

Bună seara oameni buni, aș vrea să vă explic câte ceva despre noul videoclip. Îmi doream mult să fac ceva în stil folcloric și am dat de KENZO, un super beatmaker care a facut acest instrumental semplat din GICĂ PETRESCU. M-am chinuit mult să fac un videoclip, nu am găsit pe nimeni potrivit bugetului și filmului meu, până când am dat de ARGHIROPOL, care a făcut acest clip care mie îmi place foarte mult și am reușit în 3-4 zile să-l terminăm. Din păcate domnul Gică Petrescu, nu mai este în viață, ziua în care a decedat este 18 iunie, adică astăzi! Așa că m-am gândit să îi ofer un omagiu dacă beatul este semplat din melodia sa. Mulțumesc tuturor celor ce mă susțin și mă ajută să cresc în fiecare zi. Cam aceasta este povestea clipului, aștept cu mare drag părerile voastre! Share-ul vostru contează, așa că dacă vă place, nu ezitați să arătăm tuturor!

‪#‎AMENTI‬

De la filmari, avem si un material in care baietii au realizat OFF THE DOME: OFF THE DOME – FILMARI, precum si niste poze: GALERIE FOTO.

Drept urmare, va prezentam frumoasa poveste a videoclipului „Romanica mea„, semnat NELI.

Auditie si vizionare placuta!