Morano din Berceni Sud Live la Marpha HIP-HOP

Un nou an, un nou extras de pe compilatia „Marpha HIP-HOP Video Live Edition 2”. In 2013, Marpha HIP-HOP v-a oferit live-uri cu GaniManyahCarbonTonik ObiektivBuFuSmokey & KREMRyu, ArssuraIbra & FuSuper EDKaTaNa, TzipCortes, incheind cu al doilea live al lui Gani prezent pe compilatie.
 
Incepem anul acesta cu Morano, prezentandu-va live-ul livrat de acesta pentru emisiunea noastra.
 
Inceputurile lui Morano dateaza din 1998, atunci cand alaturi de Tony Batranu’ si Pacino pune bazele trupei Delikventii.
 
Prima aparitie se produce in 1999, pe compilatia „Real Hip-Hop vol. 2”, cu piesa „Voi avea intotdeauna sentimentul…”, realizata in colaborare cu Ryno de la G-Flex.
 
In 2000, piesa „Refuz sa pierd” (cu Arssura de la Da Tricks) este inclusa pe volumul trei al compilatiei „Real Hip-Hop”.
 
Anul 2001 aduce colaborarea cu Nea Kalu si Asu, colegii din crew-ul Dogg Star (Drepturi Egale, La Fiks, G-Flex, Asu si Delikventii), cei trei delikventi fiind invitati pe piesa „Gata de show”.
 
Tot in acest an, trupa realizeaza piesele „De aici afli tot” (cu Don Baxter), „Nimeni nu ne poate opri” (cu Honey), „La inaltime” (cu Arssura/ Grupa Mare si DanaK-TrinaCatrina) si „Superstar”.
 
In 2003, Delikventii raman in formula de doi, Pacino parasind trupa. Tot atunci apare si remixul piesei „De aici afli tot”, realizat de Dizzy de la Morometzii.
 
In 2005, piesa „Nu te panica”, semnata Tony Batranu’ in colaborare cu Morano, este inclusa pe compilatia „Downtown Connection”.
 
Doi ani mai tarziu, piesa „Delikvent pana la moarte” (cu Dizzy si Chica) este inclusa pe compilatia „Urmatorii pasi vol. 2”.
 
Urmeaza „Sud Stil Suburban”, compilatie lansata in 2008, pe care Delikventii sunt prezenti cu piesele „Funky business” si „City Berceni”, cea de-a doua reprezentand o colaborare cu Cabron si Dizzy.
 
Anul urmator apar pe „Ap. 71”, mixtape-ul celor de la Agresiv, cu piesa „Fumuri, parfumuri si dame
 
Dupa piesa aceasta, drumurile lui Morano si Tony Batranu’ se despart, cei doi luand decizia de a urma o cariera solo.
 
Primul care realizeaza un material este Tony, acesta lansand in 2010 albumul „High class”. Pe lista invitatilor se afla si Morano, piesa „Fii fericit” fiind o colaborare cu acesta si Dizzy, iar bonus track-ul L.P.-ului este „Fierbinte”, o piesa Delikventii cu Grasu XXL.
 
La sfarsitul anului 2012, Angeles si Morano lanseaza piesa„6 Am”. Tot in aceasta luna, apare „Elemente instabile”, albumul lui Carbon, la care Morano  a participat ca inginer de sunet.
 
In ianuarie 2013, alaturi de Maidan, pune bazele casei de productie/ studioului Muy Importante, la care mai activeaza, pe langa cei doi, Hype si GAD.
 
Prima aparitie sub egida acestui label se produce in luna aprilie, Maidan, Morano, J, Angeles si Lazy Boay prezentand un „Live Studio Session Ep. 1”.
 
In luna mai, Stres lanseaza „Strigat pentru libertate”, unul dintre inginerii de sunet cu care acesta a lucrat fiind Morano.
 
O luna mai tarziu, Muy Importante publica al doilea episod, „Night Studio Session”, in rolul principal aflandu-se Morano si Maidan.
 
Luna septembrie aduce alte doua noi piese, „Filmele tale” (Morano, Hype si Maidan) si „Tot ce vreau”, o colaborare a celor de la Muy Importante (Hype, Morano si Maidan) cu Boz, aceasta beneficiind si de un videoclip, filmat de Daniel Radu.
 
In octombrie, Morano (impreuna cu Andrei Petrescu si M.A.N.) prezinta „Baban marocan/ Rehearsal time”.
 
La sfarsitul lunii decembrie a anului 2013, sunt lansate piesele „S.S.B.” (Hype, Morano si Maidan) si „Fii tare” (Morano, Hype, GAD si Maidan).
 
Filmarile au fost efectuate in studioul Muy Importante, in spatele camerei aflandu-se Daniel Radu, responsabil si pentru editarea acestora.
 
Puteti achizitiona compilatia „Marpha HIP-HOP Video Live Edition 2” la pretul de 50 lei + taxe postale, prin comanda la adresa de e-mail [email protected].
 
Pachetul contine DVD-ul cu cele 25 de videoclipuri + „Marpha HIP-HOP Music To Drive-By”, varianta CD audio, un mix realizat de DJ Dox.

 

Fiti pe faza, live-ul cu numarul 16 va fi lansata saptamana viitoare pe contul de YouTube al emisiunii Marpha HIP-HOP!