MHH Sezonul 4 Episodul 2 – Balanta inclina spre Marpha HIP-HOP

Acest episod din Marpha HIP-HOP vine cu rapperi unul si-unul, intr-o combinatie dintre prezent si trecut, alaturi de ai nostri Tonik Obiektiv, DJ Dox si Catalin.

 

Pentru ca ne place sa incepem in forta, prima rubrica il are ca invitat pe Nwanda. Rapperul dezvaluie misterul intarzierii aparitiei albumului sau si explica de ce a tinut ca “Balanta” sa fie “tipla”, de la piese, pana la hartia ce ii “impacheteaza” CD-ul. Nwanda a anuntat si ca vor urma concerte in tara, insa nu o va bate “in lung si-n lat”. Desi recunoaste ca ascultatorii de azi nu mai vor sa “simta muzica fizica”, rapperul lamureste unde se poate gasi CD-ul proaspat concertat.

 

Intr-un cadru “Muy Importante”, Buze si-a povestit drumul de la succes la “Anonimatie” si inapoi. Rapperul “a dat din casa” despre colaborarea cu Il-Egal si a vorbit despre albumul care ii reflecta gandurile: “Niciodata nu e prea tarziu”. Buze i-a povestit lui DJ Dox si de ce a decis sa continue doar ca MC, chiar daca uneori mai si produce beat-uri.

 

Paginile de istorie” ale lui Catalin ne trimit pana in anul 1997, atunci cand La Familia si-a lansat albumul de debut, “Baieti de cartier”. Doar pe caseta. Cunoscatorii si nu numai si-au amintit nu doar de piesele din acea vreme, ci si de perioada cand Tataee de la B.U.G. Mafia era cunoscut sub numele de scena “Mr. Juice”.

 

Spre final, Tonik Obiektiv il prezinta pe Siem, protagonistul rubricii “Artisti din backstage”. Castigatorul concursului Obiektiv Music si Marpha HIP-HOP Modeleaza muzica” are in spate o pasiune pentru muzica aparuta inca din timpul scolii. Brasoveanul a mai produs beat-uri pentru Acid, Capeliy, Tonik Obiektiv si nu numai.

 

Vizionare placuta si nu uitati: va aducem tot ce e Marpha in HIP-HOP!

Scris de: Monica