Marpha rece ca gheata de la M.O.P.

Lil’ Fame si Billy Danze (M.O.P.) au dat peste cap topul evenimentelor hip-hop din acest an, atunci cand au cantat, recent, in fata a peste 4.000 de oameni.

Impreuna cu DJ-ul care a facut spectacol, rapperii au fost elementul central al evenimentului “Street Heroes”.  Atunci, oamenii au ascultat atat piese precum “Ante Up” si “Cold as Ice”, dar si alte binecunoscute titluri, printre care “Kimnotyze” si “Lean Back”.

Dar v-ati intrebat ce s-a intamplat dupa concert? O coada impresionanta de admiratori s-a format rapid la usa backstage-ului amenajat special pentru cei de la Mash Out Posse si asezat aproape in spatele scenei. Un fan in carucior cu rotile a avut prioritate in fata celorlalti.

Dupa ce au apucat sa isi desfaca o bere, Lil’ Fame, Billy Danze si DJ-ul lor au primit echipa Marpha Hip Hop, pentru singurul interviu ce avea sa se deruleze in acea seara.

Nu aveam prea mult timp la dispozitie, asa ca i-am intrebat pe cei trei despre Bucuresti, muzica si alte pareri, din mai toate domeniile.

Rezultatul il veti descoperi mai jos. Vizionare placuta!