Marpha Hip Hop (S02.E41) cu Liry, Gani, Shutz, C.C., Rappa, Leasa Dragos, 6ase 6ase & Fratele 3

La începutul unei noi săptămâni, aducem un episod dintr-un moment special, momentul ce sărbătoreşte naşterea unui nou material în lumea hip hop-ului românesc. Ne-am mutat echipa în club, cu mic, cu mare, cu microfon, cameră, oameni, voie bună şi i-am ţinut de vorbă pe toţi cei care au fost invitaţi la lansarea noului album realizat de Rappa şi Leasă Dragoş.

Am stat de vorbă cu două prezenţe active şi frumoase din rapul românesc, Liry şi Gani, printre puţinele fete care ţin piept băieţilor la microfon. Ambele pregătesc noi materiale, Gani ne-a mai povestit de albumul ei care e gata, gata să iasă şi să ne ajungă în playere. Iar pe Liry am ţinut-o de vorbă, în speranţa că vom avea parte de surprize pe viitor, poate mai multe apariţii pe scenă prin Bucureştiul nostru.

Am trecut apoi la discuţii cu 6ase-6ase, care ni l-a prezentat pe Fratele 3, ce a început să fie mai activ live pe scenă, dacă până în acel moment era omul din spatele pieselor. Şi am aflat astfel că albumul lui 6ase-6ase e tot la fel de pregătit să ne încânte, cum a făcut-o şi el pe scenă.

Iar vedetele serii, Rappa şi Leasă Dragoş, ne-au povestit cât a durat să lucreze la materialul lor, precum şi despre modul ales de promovare al acestuia. Au fost adevărate gazde ale show-ului, deschis în forţă de C.C. şi Shutz, pe care i-am ţinut de asemeni la poveşti.

Nu-i aşa că v-am convins să vă daţi Play? Aşa e. Nu ne rămâne decât să vă urăm vizionare plăcută şi, ca de obicei, să nu uitaţi să rămâneţi mereu MARPHA. Pace!