Asculta: Liry – Dama de Gheata (Mixtape)

Liry, una dintre vocile feminine din rapul autohton, lanseaza online astazi, 9 noiembrie 2016, ora 20:00, primul ei mixtape, Dama de Gheata.  

Materialul se compune din sapte piese cu mesaje poetice si titluri metaforice, ilustrate de MVD MVN intr-un artwork plin de simboluri. Dama de gheata, piesa care da titlul mixtape-ului, a beneficiat de un montaj video realizat de EnerGIA.

Mario V s-a ocupat de productia aditionala a mixtape-ului, accentuand atmosfera misterioasa a materialului prin cut-uri, efecte si backing vocals.

Liry a debutat online in 2008, cu albumul Pledoarie pentru suflet. În 2012, alături de Gani, a lansat Alternative, un material care cuprinde colaborări cu Bean (Subcarpaţi), Cedry2k, Dj Grigo, Nwanda si Zhao. In 2013 a colaborat cu JerryCo pe albumul sau, Sange albastru, lansat la casa de discuri Sprint Music, iar in 2014 lanseaza primul ei single oficial, Fara tine feat. JerryCo și Mario V, cu aceeasi casa de discuri. In 2015 a lansat imnul oficial al campaniei #NuînseamnăNU, Ploaia, iar în octombrie anul acesta, Muntele, o piesa cu videoclip.

15053285_856522147822844_2048643164_o

 

Am scris aceste piese intr-o luna, inspirata de ce am trait si simtit de cand m-am mutat in Bucuresti. M-am reintors la mine, la sinele meu poetic, si-am gasit un mod de a coda anumite aspecte foarte personale pentru mine. Doar daca asculti cu foarte mare atentie poti deslusi sensul real al anumitor piese. Odata cu acest mixtape simt ca mi-am parasit definitiv zona de confort, demers firesc pentru oricine cauta evolutia in ceea ce face. – Liry

Va dorim auditie placuta!