KaTaNa continua Saga la Marpha HIP-HOP

Facem public cel de-al unsprezecelea live extras de pe compilatia „Marpha HIP-HOP Video Live Edition 2”.
 
Dupa Gani, Manyah, Carbon, Tonik Obiektiv, BuFu, Smokey & KREM, Ryu si Arssura sau Ibra & Fu si Super ED, a venit randul celor de la KaTaNa sa ne incante ochii si urechile, cei doi membri ai trupei, menthoru si No Mo’, interpretand live piesa „Saga”, lansata in luna aprilie a anului in curs.

 

KaTaNa exista din 2004, la scurt timp dupa infiintarea trupei fiind compusa si prima piesa, „Ronin”. La cateva luni dupa acesta, lui No Mo’ si menthoru li se alatura DeZeA, cei trei inregistrand piesa „Miscare de protest”, in colaborare cu DJ Shortez.
 
In 2005, apar pe compilatiile „Mortal Kombat 2” (cu piesa „KTN”), „Celula 2” (cu piesa „Pentru tine, draga”), „The 1st Corporation” (cu piesa „Ronin”) si „Mortal Kombat 3” (cu piesa „Sayonara”).
 
Anul urmator, la Hades Records, este lansat primul material KaTaNa, E.P.-ul „Codul cuvantului”, avandu-l ca invitat pe remixul piesei „Ronin” pe Maerry (KST, ex. Subliminal), componenta trupei marindu-se prin venirea lui DJ Sonia (care activa, in acelasi timp, si la VeritaSaga si Da Hood).
 
De asemenea, tot in acest an, apar pe compilatia „Live @ Recreate”, produsa de Urban Groove, emisiunea prezentata de Brugner, cu piesele „De ce taci?” si „Alter ego”, interpretate live in emisiune.
 
In 2007, in formula menthoru, No Mo’ si DJ Sonia, sub egida Hades Records, este lansat E.P.-ul „Vox Latina”, la acest material colaborand exclusiv cu MC/ trupe de peste hotare, precum  Rubi de Tormes (Spania), SQ (Chile), Tri Kroize (Franta), Comma (Italia) sau Reverso (Brazilia) si contribuie cu piesa „Arta razboiului” la compilatia „Hades Records preia controlul 2 ”Episodul pilot””.
 
In 2008, apare „Mentes occultae”, proiectul lui No Mo, Nakata (menthoru) participand la material cu 5 instrumentale (celelalte apartinand unor beatmakeri precum Nosfi, XPL, VuDu, Benzen si DeZeA de la 10Tone si Glugah).
 
In 2009, KaTaNa lanseaza maxi-single-ul „Hajime”, pe langa piesa de titlu, acesta continand si un remake al piesei „Pentru tine, draga”. Tot din acest an exista si piesa „Nu puteam sa mai astept”.
 
2012 reprezinta anul aparitiei primului L.P. KaTaNa, „Momente si schite”, ce contine colaborari cu Maerry (Sangre), DeZeA, Reiki, DJ Sonia, DJ Undoo si DJ Em.

 

Inregistrarile live-ului pe care vi-l prezentam au fost efectuate in studioul Unic Production, responsabil pentru filmare si editarea acesteia fiind Daniel Radu.

 

Compilatia „Marpha HIP HOP Video Live Edition 2” poate fi achizitionata la pretul de 50 lei + taxe postale, plasand comanda la adresa de e-mail [email protected].
 
Pachetul contine DVD-ul cu cele 25 de videoclipuri si varianta CD audio mixata de DJ Dox, intitulata „Marpha HIP-HOP Music To Drive-By”.

 

Stati geana, peste sapte zile soseste live-ul cu numarul 12, pe care il veti putea viziona in exclusivitate pe contul de YouTube al emisiunii Marpha HIP-HOP!