JFB – SoundFusion in club Fabrica, Bucuresti, 8 Aprilie

Dharma Creative, continua seria evenimentelor „Sound Fusion”. Dupa Psychofreud si Benny Page, aduce in prin plan din nou o seara dedicata muzicii cu bass de calitate, condimentata cu mult turntable si un line-up de prim rang ce duc enterteinment-ul muzical, la alt nivel! JFB este numele sau, iar acesta va fi prezent pe 8 aprilie in Club Fabrica (București), impreuna cu artisti care fac parte din scena locala. Pretul biletelor in avans este 25 ron.

JFB (UK)

Facebook / YouTube / SoundCloud

JFB este unul dintre putinii artisti şi DJ/ Turntable-ist ce imbina tehnica sa de mixat beat-uri cu abilitatea de a jongla cu usurinta intre stiluri. De asemenea atunci cand te astepti mai putin, JFB preia rolul de DJ, iar piesele alese de catre acesta starnesc o adevarata frenezie pe ringul de dans.
JFB trece perfect de la Drum and Bass la Dubstep, Hip Hop, Funk, Electroswing, Ghetto Funk si nu numai facandu-l unic in sfera muzicala internationala.
Cu remix-uri de la Fatboy Slim si multe releas-uri si compilatii la case de discuri precum Hospital Records, Ministry Of Sound, Rat Records, Skint Records, Jungle Cakes, Ghetto Funk etc, stilul lui JFB continua sa cucereasca publicul inca de la prima sa aparitie.
In concluzie, lasati pe mana sa doua platane si un mixer, iar rezultatul va fii cel putin spectaculos.

DJ SNOW (Drum and Bass)

MixCloud / Facebook

DJ SNOW este un pionier al drum&bass-ului in România. In cei 15 ani de activitate a impartit scena cu nume mari ale drum&bass-ului si muzicii electronice: Andy C, Pendulum, Wilkinson, Chase & Status, Camo & Krooked, Sub Focus, Noisia, Sigma, Metrik, TC, Ed Rush, DC Breaks, Calyx & Teebee, Matrix, Zinc, Borgore, Fresh, Black Sun Empire, Bad Company UK, Storm, Adam F, Marcus Intalex, Aphrodite, Bailey, Future Prophecies, Loxy, Commix si mulţi altii.

DJ UNDOO

WebSite  / Facebook / SoundCloud

DJ UNDOO este un DJ si producator roman cu o reputatie pentru depasirea limitelor obisnuite. A scris istorie in muzica hip-hop de-a lungul unei cariere de peste 15 ani care cuprinde un Mix-tape, 2 albume solo, un album de instrumentale si 10 albume in colaborare, multe featuring-uri si o serie lunga de evenimente live. De asemenea, am performat pe aceeasi scena si cu alti numerosi artisti straini precum: Dj Premier, Grand Wizzard Theodore, Rob Swift, Wu-Tang Killa Beez, Phi Life Cypher.

LADY RAIZAH ( Dharma Creative) – Ragga, Drum and Bass
Facebook / MixCloud

CHESARION (Blazing Vibez) – Reggae, Dancehall, Jungle
Facebook / MixCloud

MEETSA – Drum and Bass
Facebook

Dancehall Tradition (Vinyl Showcase) – Roots, Reggae
SoundCloud / Facebook
Metafore & Delir – AfterParty

Visuals by VJ VLC
Facebook

AICI se află pagina de Facebook a evenimentului, pentru detalii nu evitați să o accesați. Ne vedem acolo!