JerryCo feat. ViLLy – Ma Omori

Indiferent ca esti cu prietena in club, sau planetele s-au aliniat de-asa maniera incat te-ai combinat, “Ma Omori (feat. ViLLy)” este despre fata cu care esti acum.

 

O noapte in club, lume buna si rechini, muzica potrivita, bass greu, lumini obscure, fum si alcool fin, ganduri necrestine… acesta este tabloul pictat de JerryCo in cea de-a saptea piesa din seria de lansari saptamanale de pe “Sange Albastru”, cel de-al doilea sau album de studio.

 

Coincidenta sau nu, piesa are sapte silabe pe fiecare vers, iar cele doua strofe interpretate de JerryCo au aceeasi monorima, trick-uri care fac din aceasta piesa ceva unic pe piata muzicala rap autohtona.

 

Un alt mod prin care artistul isi demonstreaza skill-ul de textier sunt cele doua mesaje, unul la vedere si unul subliminal, pe care JerryCo le transmite pe refren.

 

Hei… ma omori
Vreau… o speranta
Doar… tu ma faci
Sã… spun pe fata
Ce gandesc
Le… intreci pe toate
Dai… foc la tot
Jos… nu se poate

 

„Ma Omori (feat. ViLLy)” este un club banger hip-hop autentic despre care JerryCo vorbeste dintr-o ipostaza cu totul inedita într-un clip pe care il puteti urmari imediat dupa ce se termina piesa.

 

„Sange Albastru”, cel de-al doilea album de studio al artistului, vine cu o modalitate inedita de a pune un LP la dispozita publicului, astfel ca fanii artistului hip-hop se pot bucura saptamanal de cate o piesa noua de pe album in ziua de miercuri, la ora 12:00. Premiera fiecarei piese va avea loc pe 220.ro, cel mai accesat site de video-sharing din Romania, iar 24 de ore mai tarziu materialele vor fi publicate oficial pe Youtube.

 

Procesul de lansari saptamanale va dura pana la epuizarea tuturor track-urilor incluse pe album nelansate pana in prezent, iar cea din urma piesa va reprezenta si un nou videoclip oficial al albumului „Sange Albastru”. Fiecare piesa va beneficia de un cover special si un clip surpriza cu JerryCo si invitatii sai.

 

 

 

Auditie placuta!

 

 

 

 

Muzica: Agresiv, JerryCo
Versuri: JerryCo
Producţie: Stereo King
Inregistrare: Pyramid Studio
Mix & Master: INES Sound & Video
Inginer de sunet & operator Pro Tools HD: Cristi Dobrica