JerryCo feat. ViLLy – Cei Mai Buni Ai Mei

Cea de-a paisprezecea piesa ce face parte din lansarile saptamanale ale hip-hop-erului JerryCo se intituleaza “Cei Mai Buni Ai Mei”si este o piesa scrisa de artist cu gandul la cei mai apropiati prieteni si fanii sai.

 

Cei care au urmarit pana acum puzzle-ul “Sange Albastru” pus la cale de JerryCo, stiu despre viata acestuia ca unaeori a fost una deosebit de grea şi de tumultoasa. Prin piesa “Cei Mai Buni Ai Mei”, artistul le multumeste si isi arata recunostinta fata de cei care i-au fost aproape in cele mai grele momente ale vietii sale.

 

Datorita sinceritatii cu care JerryCo a scris versurile melodiilor sale, fanii sai au ajuns sa il cunoasca cel mai bine, artistul recunoscand acest lucru inca din primele versuri ale piesei “Cei mai Buni Ai Mei”… “Fac un toast pentru ai mei / Care-s cu mine inca din anii grei/Care stiu daca rad sau plang / In ce hal arat chel sau cu plete-n vant”.

 

Cel mai important lucru pentru artist este faptul ca el si prietenii sai sunt mereu unul langa altul si la bal si la spital. Si pentru ca track-ul este despre prieteni, JerryCo interpreteaza piesa alaturi de
unul dintre “cei mai buni ai lui”, ViLLy!

 

 

 

Auditie placuta!

 

 

 

 

 

Interpretare: JerryCo, ViLLy
Muzica: Mario V, JerryCo, ViLLy
Versuri: JerryCo, ViLLy
Producţie: Stereo King
Inregistrare: Pyramid Studio
Mix & Master: INES Sound & Video
Inginer de sunet & operator Pro Tools HD: Cristi Dobrica