Interviu cu J si Cristyz @ Marpha HIP-HOP

In emisiunea Marpha HIP-HOP de saptamana aceasta, aveti ocazia sa va intalniti cu doi artisti diferiti din toate punctele de vedere: J si Cristyz.

Cu ani in urma, J (Julian) si-a creat un nume participand ca M.C. de battle la o serie de competitii, majoritatea organizate de Hades Records. In acest interviu, J ne vorbeste despre noul sau proiect, pe care il construieste piesa cu piesa, colaborari, dar si despre situatia actuala a showbiz-ului autohton.

Cristyz este un tanar artist afiliat Voices Media, ce s-a facut remarcat intr-un scurt timp datorita talentului sau, dar si prin colaborarile realizate alaturi de artisti precum Mr. Levy, Praetor, Nimeni Altu’, One Lion si altii. Interviul contine detalii despre viitoarele sale proiecte in care este implicat.

Ultimele piese din puzzle-ul acestui episod le constituie cele doua portii de live session ale lui J si Cristyz, un fel de punte intre Flow-ul si Poezia care alimenteaza acest intreg sistem in care te invit pe tine, cel din fata monitorului, sa intri printr-o simpla comanda: Press “Play”!