Guess Who – Un Anonim Celebru (Clip)

Okapi Sound si Universal Music Romania prezinta cel mai nou videoclip Guess Who. De realizarea clipului s-a ocupat Iulian Moga si echipa sa.

Un Anonim Celebru” este piesa care da titlul noului album Guess Who. Lansat la inceputul acestei saptamani, albumul contine nu mai puțin de 14 piese, trei dintre acestea avand un videoclip lansat.

Despre proiect Guess Who spune: „Am lucrat pentru piesa „Un Anonim Celebru” cu Likeminded, DJ Khalil si Bekon si ma bucur foarte mult ca am avut ocazia sa am productia asta pe album„.

Campania de promovare a noului album Guess Who a inceput saptamana trecuta, iar, pana la acest moment, au fost lansate urmatoarele: un documentar care prezinta povestea lui Guess Who, incepand de la primul album solo din 2009, live-ul piesei „P.S.” si videoclipul „Stele”, care si-a păstrat pozitia printre primele locuri in trending YouTube.

Materialul „Un Anonim Celebru” este disponibil in format digital si poate fi ascultat pe canalul de YouTube Okapi Sound si pe toate platformele de streaming disponibile, precum si descarcat din iTunes sau Google Play. In același timp, albumul poate fi comandat online in format fizic (CD) de pe Okapi Sound Store, eMAG sau Get Music, cat si gasit incepand de zilele urmatoare in toate magazinele de specialitate, la Carturesti si in benzinarii.

Vizionare placuta!

Sursa