Gata tata Ibra si Fu la Marpha

Iata ca a venit momentul pentru un nou episod din seria live-urilor ce compun compilatia „Marpha HIP-HOP Video Live Edition 2”.
 
Daca saptamanile precedente v-ati putut delecta cu cu live-urile semnate Gani, Manyah, Carbon, Tonik Obiektiv, BuFu, Smokey & KREM, Ryu si Arssura, astazi vi-l prezentam pe cel oferit de Ibra şi Fu, instrumentalul pe care cei doi se desfasoara – produs de KenZo – intitulandu-se „ Cel Mai Araab”, acesta fiind si numele cu care live-ul apare pe compilatie.

 

Cei doi MC ploiesteni sunt membri al grupului 6 Grade. Ibra, alaturi de I-Gura si Seb, a facut parte din proiectul S.I.K., cei trei lansand materialul omonim in 2010, iar Fu are la activ E.P.-ul „Repulsii”, tot din 2010.

 

Ultimele productii care ii includ pe Ibra si Fu sunt piesele „Vara verde” si “Noi suntem lupii, ambele lansate in vara acestui an.
 
Vara verde”, piesa pe care, pe langa Fu mai sunt invitati Brugner si Byga de la C.I.A. beneficiaza de un videoclip si face parte din tracklist-ul albumului de debut semnat Ibra, material ce urmeaza sa apara la inceputul anului 2014.
 
Noi suntem lupii” este o piesa in colaborare cu Bogdan de la El Negro, fiind produsa de KenZo si Cristi Chelsoi.

 

Inregistrarile live-ului pe care il veti viziona astazi s-au desfasurat in studioul Unic Production, Daniel Radu, cameramanul Marpha HIP-HOP,  realizand atat filmarea, cat si editarea acesteia.

 

Nu uitati, compilatia „Marpha HIP HOP Video Live Edition 2” se afla la un click distanta de voi! O puteti achizitiona la pretul de 50 lei + taxe postale, trimitand un e-mail la adresa [email protected].

Pachetul contine DVD-ul cu cele 25 de videoclipuri si un bonus – „Marpha HIP-HOP Music To Drive-By”, varianta CD audio mixata de DJ Dox.

 

Saptamana viitoare soseste live-ul numarul 10, numai pe contul de YouTube al emisiunii Marpha HIP-HOP!