Ecsper este cine trebuie live la Marpha

Dupa Gani, Manyah, Carbon, Tonik Obiektiv, BuFu, Smokey & KREM, Ryu, Arssura, Ibra & Fu, Super ED, KaTaNa, Tzip, Cortes, Gani, Morano, Jepcar, Lazy si Cosy, iata-ne ajunsi la live-ul cu numarul 19.

Astazi va prezentam piesa „Un ceas fara timp”, interpretata live de Ecsper pentru compilatia „Marpha HIP-HOP Video Live Edition 2”.

 

In 2009, in formula Capone si Ecsper, este realizat albumul „D-ale noastre”, ce contine colaborari cu Shobby, Bulgaru, Magic si Ana Maria.

Anul urmator, cei doi lanseaza piesa „Iesit din comun”, iar Ecsper este invitat pe piesa „Dialog cu mine”, semnata Bulgaru.

In 2011, apar piesele „Nu se mai poate”, „Taci dracu’!”, „Yao cum ye”, „Blind man”, „Arde-o cum vrei”, „Unde merit sa stau”, „Ce mai vrei de la mine?” (cu Magic) si „De la caz la caz” (doar Ecsper).

In luna decembrie, cei doi lanseaza albumul „Ascult strazile”, avandu-i invitati pe Bulgaru si Chica Con Canna, odata cu acesta aparand si un videoclip la piesa de titlu.

De asemenea, sunt invitati pe albumul „Restart” al celor de la Codu’ Penal (pe piesa „Fiare”) si pe piesa lui Bulgaru, „Cine te judeca?”, alaturi de Cosy.

In aprilie 2012, Capone si Ecsper lanseaza videoclipul piesei „Cine te judeca?” (cu John Diamond), o luna mai tarziu, piesa „Fiare” (de pe albumul „Restart” al celor de la Codu’ Penal) fiind inclusa pe compilatia „Hip-Hop inseamna arta”.

In iunie, apare videoclipul la „Bucharest RO”, semnat Ecsper.

Tot in 2012, cei doi au lansat piesele „Nu pot sa tac”, „Capcane verbale”, „Toti suntem un nimeni” (cu Bulgaru si Shobby) si „Asculta”.

Anul 2013 aduce videoclipul la „Doza zilnica” si piesele „2 personalitati”, „Zero sanse” (cu John Diamond), „Viata altuia”, „La perete”, „Pana la final” si „Tot ce simt”.

Ecsper lanseaza videoclipurile pieselor „Adu-ti aminte”, „Toti”, „Intr-o cutie de chibrit” si piesa „Un ceas fara timp”, alaturi de John Diamond.

In octombrie, apare pe albumul lui Tonik Obiektiv, „Recviem pentru un vis”, alaturi de One Lion, pe piesa „Pe tocuri”.

Ieri, 2 februare 2014, in premiera pe Marpha HIP-HOP, Ecsper a lansat videoclipul „Soldat fara arme”.

 

Live-ul a fost inregistrat in studioul Muy Importante, de filmare si editarea acesteia ocupandu-se Daniel Radu.

 

Va amintim ca puteti comanda compilatia„Marpha HIP HOP Video Live Edition 2”, disponibila la pretul de 50 lei (+ taxe postale), prin comanda la adresa [email protected].

Pachetul contine DVD-ul cu cele 25 de videoclipuri si o varianta CD audio („Marpha HIP HOP Music To Drive-By”), mixata de DJ Dox.

 

Fiti pregatiti pentru live-ul cu numarul 20, pe disponibil in exclusivitate pe contul de YouTube al emisiunii Marpha HIP-HOP!