Dorian – La mine in tara (Clip)

Dupa ce a dus „Aprinde scanteia” in topurile muzicale alaturi de Smiley, Dorian a lansat „La mine in tara”, o doina moderna ancorata in realitatea sociala din Romania, dar si un grup de Facebook pentru toti romanii, indiferent de tara in care se afla, un spatiu in care acestia pot continua in scris, video sau foto povestea „La mine in tara” inceputa de artist.

Videoclipul a fost realizat de Spike dupa un concept gandit de Dorian si Spike.

Dorian a ales sa-si spuna povestea in imagini alaturi de cativa artisti care ii sustin mesajul. Smiley, Adda, Micutzu, Krem, Toma Cuzin (cunoscut publicului pentru rolul lui Firicel din Las Fierbinti) au fost protagonistii videoclipului care descrie cinci povesti de viata ale unor romani care au lasat fizic in urma tara pentru traiul in strainatate, insa emotional au ramas tot aici.

Dorian: “Pentru mine este foarte important ca mesajul si insemnatatea acestei melodii sa depaseasca radioul sau ecranul. Am creat aceasta pagina pentru cei care au de impartasit o poveste. Indiferent de unde esti sau unde ai ajuns, ca o duci sau nu bine acum, ca te bucuri de succes sau inca il cauti, intra pe acest grup, scrie un gand, fa un video, lasa un mesaj. Continua povestea #lamineintara!

Vizionare placuta!